HALLOWEENPYNT?

 

Liite smyghalloweenpimpad  trapp hos oss!

Så fick Moje äntligen sina pumpor på trappen! (btw 600 kr för dessa pumpor som jag letade i många affärer – råder det pumpabrist eller??:/ ) Vääldigt Halloweenpeppad kille här hemma kan jag berätta och jag försöker lugna honom lite nu, det är ju hela 2 veckor fram till Halloween och vad gör man för ”hallowwenigt” fram tills dess? Kanske har ni några bra gulliga stökiga pysseltips eller aktiviter eller liknande som passar sexåringar? (förutom att karva massa pumpor haha, då blir man ju ruinerad;)

Har iaf bokat en liten mysig och småläskig trip på höstlovet som surprise… Hoppas han gillar!

.

.

.

Den där lilla vita pumpan med lång stjälk är iaf klart den finaste..

.

.

.

Halloween är ju inte min favvohögtid direkt när det kommer till pynt hursomhelst men det kanske inte är så himla många vuxna som gillar det där med att klä in sitt hem med skelett och spindelnät och gravar och vampyrer och färgkombon orange och svart? Och snyggt haloweenpynt i typ beige och och pumpor  vitt skapar ju inte rätt ”spökkänsla” enligt lågstadiebarnet.. Fast det finns riktigt läckra sammetpumpor har jag sett, det ska jag shoppa några asap och ställa på öppna spisen..

...

 

..

Fast våra fyra nyklippta knotiga kala pilträd bidrar jag b r a mycket till en spooky känsla här på vår gata i stan haha! Behövs ju inte så mycket mer? Kanske skulle sätta upp några stora svarta fejkkorpar i dem också så är känslan totale:)

.

.

Nu lill-lördgsmiddasgfix – det får bli snabba favoriten Ceasarsallad (igen) mumsfillibabba!

.

.

Men vi ses imorgon igen snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

12 kommentarer till “HALLOWEENPYNT?

  1. Om det inte är till Furuvik ni ska till på halloween så kan jag verkligen rekommendera det, superkul för barn! 🕸️🕷️🦇🧟‍♂️🧙🏽‍♀️🧛🏽‍♀️🎃👻💀

    1. Lyktorna är från Hemtex! (Och japp spooky Halloween på Liseberg väntar på lovet👻🍂🎃)

  2. Vad fint du har pyntat 🙂 Som alltid! En önskan vad är det för färg som ni har målat på betong trappan?

    1. Tack snälla🥰

      Det är denna: Weber Ton 303 silikatfärg Kulör 33061. Säljs dock i minium 15 kg burk tror jag tyvärr

  3. Jättefint! jag gillar hösten och alla färger och även lite halloween pimpning men inte själva grejen med bus eller godis och allt det kommersiella runt det kan jag vara utan. Håller med att pumporna blivit dyra. Får nog odla egna till nästa säsong.

  4. Halloweentips till kidsen om de vill bjuda kompisar på mat/fika/godis. Vi ska göra en kista av kartong och lägga ett skelett i (hittade ett billigt på Rusta), ställa på bordet och fylla den med plockmat.

  5. jag bor utomlands och det är lite mer vanligt med Halloween här eftersom det är en ganska stor nordamerikansk population just här. vi gör lite pyssel som kakor, målar häxor pumpor och andra saker, äter höst mat haha alltså mycket äppelpaj och pumpa soppa med färsk bröd…. det behöver ju inte vara bara halloween saker utan också höst fest alltså. mycket ljus, varmt att dricka, plocka löv, måla löv… ja sånt! våra pumpor är billigare och vi kan köpa från bondgårdar lite billigare med.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg