IDAG FIRAR VI BEA 14 ÅR!!!

.

Hipp hipp hurraaa idag är det Beas födelsedag!

.

Tänk att hon fyller f j o r t o n år vår lilla tjej och det betyder alltså att bloggen också fyller 14 år för jag började ju blogga när Bea bara var en liten bebis. På den tiden fanns det knappt några bloggar där man skrev om att vara småbarnsmamma (tror det kanske var Engla och några till:) och ännu färre om någon som var småbarnsmamma, i min ålder och även inredningsintresserad! Så ni som följt mig sen start har ju också följt Bea. Och nu är hon fjorrrtis och stor tjej som älskar musik och att teckna och skapa, det är verkligen mammas tjej.  Just nu drömmer hon om att bli designer…

.

.

.

Och Bea är s å himla rolig. Ser väldigt seriös på picsen idag (koncentration ni vet) men jisses vad jag skrattar åt den här gullungen – det är verkligen lycka att få glada kids med humor:)

.

.

Så idag födelsedagsfirar vi ännu en gång denna vecka fast ikväll bjuder vi på mysig middag hemma och Bea får bestämma maten så klart.

.

Och det är 1:a februari vänner – sega januari är äääntligen över! Också något att fira eller hur?:)

.

Ha nu en finfin fortsättning på dagen girls

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “IDAG FIRAR VI BEA 14 ÅR!!!

  1. Grattis till Bea! Min son är född samma år som Bea den 12 februari så nästan exakt lika gamla och jag började följa dig då jag var mammaledig med honom. Tack för ett väldigt proffsig, snygg men ändå varm och personlig blogg! Imponerande att du aldrig har tagit någon längre paus utan levererat intressanta inlägg nästan varje dag!

  2. Hej Bea! Grattis 😀får man ställa en fråga 🙋‍♀️? Var har du köpt ditt fina smyckesställ någonstans ? Det du hänger dina halsband på? Hälsningar Linda

  3. Stort grattis till Bea! Av en händelse googlade jag recept för 14år sedan. Hamnade hos dig och din blogg. Året efter fick jag också en bebis och sedan dess läser jag bloggen för att inspireras av dig. Tack för att du delar med dig av ditt liv och din öppna dagbok. Hoppas du fortsätter 14år till! Kram!!!

  4. Grattis till Bea!!! Min pojk fyller också 14 i år, dock inte förrräns i mars. Tänk vad stora dom är nu. Tror jag hittade till din blogg när våra barn var runt 2 & uppskattar verkligen den.
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *