CASALL PÅ TRÄNINGEN

REKLAM/ANNONSLÄNKAR CASALL

.

Idag denna sköna fredag har jag tränat nere på gymmet på lunchen! Och det är ju liite härligare att masa sig iväg dit när man har nya träningskläder:) Är rätt dålig på att unna mig det men nu har jag skaffat en liten träningsgarderob från Casall i svart och armygrönt. Casall, det svenska sportklädesföretaget, gör ju faktiskt riktigt snygga och dessutom sköna träningskläder. Jag tycker att de känns mer kvinnliga än andra jag haft och fomerna hamnar liksomdär de ska? Dessutom gillar jag fina detaljer och snygga former mer än wowmönster och tryck.

.

.

.

Den här toppen tex sitter s å bra. Formar midjan med en bred mudd men fladdrar luftigt runt ev fladder på armarna. Finns här.

.

.

.

Fast jag vill ju främst tipsa om de här tightsen. Herregud hur fräscha och ja smickrande kan ett par sådana bli!? Materialet är något annat än det vanliga (vet ej vad det är) där inga ojämnheter avslöjas och de är liksom stadiga och sitter åt och lyfter. Hög midja och sen har de svarta b l a n k a revärer, såå läckra. Finns här.

.

Mer nytt från Casall hittar ni här

.

Happy fredag nu alla!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “CASALL PÅ TRÄNINGEN

  1. Men nej, 1000kr för träningstajts betalar jag verkligen inte! Finns bra märken såsom aimn och Stronger bra kvalitet till vettiga priser.

  2. Och ännu mera nej…
    Eller hur Petra…?! Lägg av, och det är nästan dags att lägga av med din överkonsumtion för gott, världen är på väg någon annanstans, hur räddar vi den, tillsammans?
    Ditt uppmanande om köp äcklar och känns ”så 2022” för att ironiskt citera er influensers…
    Peter E

  3. Bästa träningstightsen! Har haft dessa i säkert 5 år och de är lika fräscha fortfarande. De enda jag lyckats hitta som döljer celluliter och håller in ”kärlekshandtagen” 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *