VILKEN DAG

REKLAM FÖR LINDEX

.

Idag har solen verkligen strålat över öjn! Vi gick ner på stranden i morse och det var så himla skönt så vi la oss ner på pappas brygga och bara n j ö t… Underbart att ligga där och sola ansiktet vid det glittrande stilla havet medans Moje letade spigg med håven.

.

Finns ingen plats i världen som gör mig så avkopplad än just här. Vårt ställe på norra Gotland som blev min tillflykt när mamsen och papsen köpte Huset vid havet för 18 år sedan. (Nyskild med en sk-tjobbig skilsmässa bakom mig och en ettåring och en fyraåring. Mammaledig och visste inte hur jag skulle försörja oss tre och hade ingen aning vad jag ville göra. Behövde verkligen komma hit och bara vara i allt det lugna och vackra. Sitta och titta ut över havet och horisonten ä r terapi.. ) Sen så träffade jag ju H ganska snabbt  och det var just här vi gaalet nykära bestämde oss för att bli tillsammans.. För hela 17 år sedan! Jisses. Det gamla huset från 1800-talet har blivit både utbyggt och ombyggt och fått ett gästhus och uthus och växthus. Mamma och pappa gör magi här och har verkligen skapat en sommaroas.

.

.

.

Än är det februari (tjohooo den sista idag!) men idag var det vårfeeling och visst känns det att den är på g! Och jag hoppade in i duschen och snyggade till mig för min älskling. Kände mig vårig och fräsch i ny grön blus och mina nya favvojeans.

.

.

.

Blus hittar du här och jeans här.

.

.

.

Så fort solen försvinner bakom tallarna här ute blir det dock freezing och man vill in och mysa vid brasa. Ikväll blir det pizzatajm sen testa nyinköpt spel och efter det en thriller när Moje lagt sig… Bästa stället att se läskiga filmer och serier på kan jag lova om man vill få hjälp-vi-är-helt-öde-feeling haha (Har redan skrämt upp Bea med att det mycket väl kan finnas ljusskygga knarksmugglare från öst nere i hamnen på nätterna;)

.

Galet vackert och spännande – ja jag ääälskar mitt Gotland<3

.

KRAM
.

.

.

3 kommentarer till “VILKEN DAG

  1. Härligt att våren närmar sig med stormsteg!
    Är det mycket inbrott på Gotland (tänker på bevakningsdekalerna). Tänker att det borde vara säkrare på en ö. Men jag kanske har fel.

  2. Förstår du njuter, det syns och det känns i din text. Ha det fortsatt gott.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg