MIDDAGSFRID

REKLAM FÖR MIDDAGSFRID

.

Full fart i stora familjen – jag nyss hemkommen från ett gympass och Moje från en lekdate inspekterar hungrigt in veckans leverans från Middagsfrid! Så otroligt smidigt och skönt att slippa åka iväg och handla.

.

Jag älskar ju att laga mat och tänka ut goda, och nyttiga rätter, till familjen! Att äta gott är verkligen livet för mig, inget jag tummar på. Men ibland så är inte kreativiteten, eller tiden, riktigt där och att jag vill ju inte ta den allra snabbaste vägen så då är matkasse med veckomeny suveränt tycker jag. Nya spännande rätter man kanske inte har testat tidigare och plötsligt är laga-mat-lusten där igen! Dessutom är det ju oerhört smidigt och smart – mat uträknat för exakt antal personer i familjen (inget svinn) levererad vid dörren med recept. Perfekt.

...

.

Maten du får från Middagsfrid är genomtänkt i hälsoperspektiv och rätterna sammansatta av kockar. Bra, nyttiga, klimatsmarta råvaror som passar för hela familjen.

Till kvällens middag blev det en Grekisk Kycklingplåt med Tzatziki – kycklingklubbor med grönsaker som enkelt lagade sig självt i ugnen. Milda goda härliga medelhasvssmaker som tom den kräsna 6-åringen gillade! (och blir det något över så finns det tips på vad man kan göra för gott med dem på Middagsfrid)

.

,

.

Middagen serverad – det här var riktigt gott!

.

Det finns många kassar att välja bland hos Middagsfrid och därför något som passar alla: Originalkassen, Barnkassen, Kalorismarta kassen, Flexitariankassen, Lättlagade kassen, Supersnabba kassen, Vegokassen, Fruktkassen, Melliskassen. (Jag har Originalkassen)

Med min rabattkod Petra50 får ni nu hela 50% på den första matkassen samt 30% på andra och tredje matkassen. Giltig till 30/4. *Gäller endast nya kunder och vid ett tillfälle.

.

KRAM

.

.

.

1 kommentar till “MIDDAGSFRID

  1. Så bra att du delar med dig av en rabattkod. Tittade precis på vad som ingår i Vegokassen och blev så inspirerad. Jag är den personen som har extremt dålig fantasi när det gäller mat etc eftersom jag bor själv…

    Så tack, jag ska prova nästa vecka 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg