MINA BRÖLLOPSDAGSPRESENTER (ETT TIPS!)

 

Supermysig söndagsfrukost serverad ute på terassen! Älskar att sitta här ute i solen och ”vakna till” med utsikt över trädgården:) Idag var det ett segt gäng, speciellt Moje. Blir ju så när man kollar på song contest halva natten (han orkade dock inte vara vaken till omröstningen som var s å spännande) Och hur kuul var det inte förresten att Loreen vann! Bättre än någonsin var hon, jisses vilken artist hon är. Superstar.

.

Vad har vi gjort idag då? Jo bla skickat iväg den gamla fula studsmattan och börjat projekt syrenberså där den stod isat! Hur kul (ni ska få se vad det blir jag loovar)

.

.

.

Idag tänkte jag tispa er om min nya matgrupp nedanför trappen för att den blev SÅ bra. Stolarna och bord var ju mim bröllopsdagspresent från H i veckan och som han ställt på terassen och överraskade mig på morgonen<3

Jag hade ju pratat om de här stolarna men inte sett dem irl och de var bättre än jag kunde ana. Matchat med nytt lagom stort lucnh/frukostbord i teak blev det perfekt match! Och hur sött är inte mitt lilla Weeping Cherry Tree med fluffiga ljusrosa blommor? Det är bara två år gammalt men kommer väl bli ett lagom litet träd så småningom.

..

.

.

Stolarna kommer från Jysk, dynorna från Ikea och bord från Plantagen

(Parasoll Skagerak)

.

Nu ska jag ut och såga lite brädor här men vi ses imorgon igen vänner!

Fortsätt njut söndagen alla finingar

.

KRAM

.

.

23 kommentarer till “MINA BRÖLLOPSDAGSPRESENTER (ETT TIPS!)

  1. Så fint! jag köpte en likadan grupp men launchstil fr Jysk. det kommer å tisdag å jag längtar 🤩❤️

  2. Men han är ju så liten än.? Mina barn var på studsmattan till det var dags för högstadiet.

    1. Studsmattan har gjort sitt! Vi köpte den där stora styggelsen för 10 år sedan och 10 år har den förfulat och oroat. Jo alla fyra barnen har roat sig och hoppat med glädje men barn har även krockat och gjort illa sig och man har ju haft ont i magen varje gång det varit flera som hoppat. Vänners barn och klasskompisar har brutit ben och armar i studsmattor! Studsmattor var heta 2012, nu har nästan ingen en sån i trädgårdarna där vi bor – de där gräsliga plastmattorna är omoderna som wokpannor och padelhallar haha (Inte för att det spelar någon roll men ändå;)
      Moje skulle säkert kunnat studsa vidare i åtta år men nu räcker det, studsmattan var trasig och det blir i c k e någon ny!

      1. Skulle nog säga att studsmattor är ”heta” fortfarande. I villaområdet där vi bor är det väldigt tätt med barnfamiljer och det finns studsmatta i varenda trädgård tror jag. Mina barn går oftast direkt till studsmattan när de kommer hem från skolan och när de har kompisar hemma studsas det friskt och ofta där.

        Att du kastar er studsmatta har jag inga invändningar mot, det är man ju såklart fri att göra som man vill men jag skulle nog som sagt säga att studsmattor är fortsatt ”heta” 😉

  3. Ingen studsmatta för att du tycker den är ful och att det inte är inne med studsmatta?! 🤦‍♀️

    Lilli

    1. Jag skrev att den åkte var för 1. Den är gräslig. 2. Den bidrar lätt till skador och en hel del oro för såna.
      Jag skrev också att det inte var för att den är så omodern. Läs om svaret:)

  4. Vad jobbigt att känna så mkt oro. Då är det inte aktuellt för pojken att gå på Yoump, äventyrsbad eller liknande heller då. Det är bra att barn rör på sig. Olyckor kan hända överallt om man har otur

    1. Eh man behöver ju inte var den mest oroliga själen för att inse att det lätt händer olyckor i studsmattor? Speciellt när flera hoppar. Och du behöver inte bekymra dig för Mojes rörelse, han aktiveras ändå och går ej heller runt med vadderad hjälm 24/7. Mamman är ändå hyfsat sansad när det gäller oron:)

      1. Du verkar ju rätt modig ändå. Jag hade nog svettats lite och åtgärdat att det saknas trappräcke/fallskydd till altantrappan.
        Snygg grupp från Jysk. Tycker Jysk har supersnygga loungemöbler i konstrotting också

          1. nejmen Millan och Monica, bara sluta nu hörrni! 😳
            Känner ni inte att det är sandlådenivå på era kommentarer?

  5. jag håller med dig Petra! Studsmattan har varit ett orosmoment sen den kom och dök upp i alla trädgårdar. Jag pratade med en instruktör på ett gym som även var tränare i truppgymnastik där en del studsmattor mm används. Han skulle aldrig låta sina barn hoppa på dessa trädgårdsstudsmattor. Den största skadan är ryggen när man inte vet hur man gör och absolut inte vara fler än en men det har man ingen koll på.

  6. Tycker ert hus är såå fint. Letar efter rätt nyans till vårt hus och skulle gärna ha något liknande. Skulle man kunna få be om färgkoden?

    1. Tack snälla🥰 Det är en puts färg från Weber som heter Basvit. Den blir olika mörk beroende på hur grov puts man har. Det är samma färg runt fönstren (slät puts) och på väggarna (stänkputs) 😘

  7. Man måste väl kunna slänga en 10 år gammal studsmatta utan att få skit?? Eller?? Jag slänger/skänker/säljer vad jag vill 😊👍 Håller med, de har orsakat mycket oro och många skador. Snygg grupp by the way💞👍

  8. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag läser kommentarerna. Petra berättar om sitt liv och hur hon tänker och genast ska alla(nåja, flera) tycka att de vet vad som är bäst. För Petra🙂. Det är precis därför varje familj gör som de själva vill.
    Tänker bara på hur ni resonerar på era arbetsplatser. Försöker ni bestämma även där? Man kan visst diskutera men komma med några pekpinnar att det nästan skulle vara synd om Petras son är ju skrattretande. Om någon bryr sig om sin familj inkl son så är det väl Petra.

  9. Jag har ingen aning om varför men helt plötsligt dök ordet ”kärringjävlar” upp i mitt huvud. Mycket underligt!

    Grattis i efterskott Petra! Både trädgården och altanen ser fantastiska ut! 💗

  10. För min del förstår jag precis hur mamma Petra tänker! När jag var liten blev vi tillsagda redan när vi hoppade i sängarna! Känner att jag klarat mig rätt bra ändå…tanken på att hjärnan skakar omkring i skallen… Men min lillebror och jag såg till att skada oss rejält på lekplatserna istället! 🤣

  11. Så fint, jag är än mer nyfiken på att se din födelsedagspresent. Jag har också Blå Blom (även mina föräldrar) som jag tyvärr använder mer och mer sällan.o Har naturligtvis flera andra, inget är så fantastiskt som fint porslin. Det är vackert och skapar känsla och minnen från födelsedagar och högtider och nu är jag redo för en ny så hoppas du vill visa och inspirera!

  12. Vår tre äldsta barn älskar sin studsmatta, 12, 7 och 6 år gamla. Men – jag skulle gärna slippa ha den i trädgården, haha😂😆🙈

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg