SÖTASTE TOPPEN

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

I full fart att laga middag med min lilla prinskorv! Och att göra ett litet trevligt samarbete på Instagram samtidigt faktiskt och när jag körde ut bilder/filmer där idag sådär det flera som har frågat om min blus och den är ju s å söt. En riktig favvo är det som jag använt många gånger redan under sensommaren, tycker den är supersnygg till loose fit jeans som här på picsen (som för övrigt är den bästa jeanstrenden på läänge, så galet skön modell)

.

.

Men tillbaka till silkiga cremefärgade blusen med volanger och fina lilla kragen – du hittar den här

.

Idag har det varit skolstart på riktigt här hos oss! S å himla fina liten skola Maurits går i (samma som både Trulle, Lolo och Bea gick i lågstadiet) i Småstadens söta lilla gamla rosa slott. De startar igång läsåret med sedvanlig dans ute på skolgården och ballonger och pynt och pedagogerna ger verkligen allt! Nu går han alltså i ettan (redan!) och så får vi se om ett par år om han ska göra som storsyskonen och söka in till musikskolan i fyran. Det är ju lite speciellt att göra de där antagningsproven (sång eller dans) och det gäller att man är både duktig och motiverad för konkurrensen brukar vara rätt så tuff. (Vi hoppas så klart på att han vill söka sen för vi bor bara typ 100 m från och det har ju blivit lite tradition att gå där os oss:) Men men det tar vi sen!

Nu ska jag gå och prata om dagen med Bea som börjat i ÅTTAN (men förståå) och sen upp på vinden och ta ett snack med Lolo som jobbar och jobbar och som man knappt ser röken av!

.

Ha en fin kväll nu alla ni

(Här skiner faktiskt solen och det blir nog till att duka middag ute i pergolan tom – hallelulja!:)

.

KRAM

,

,

 

8 kommentarer till “SÖTASTE TOPPEN

  1. Håller med. Supersnygg! Vill ha jeansen! Vilken modell är det? Sia?

    Lisa 🌷

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg