I đŸ–€ BUSNEL

REKLAM FÖR MODELIN

.

Dagens jag!

.

HallÄ tisdagsbloggisar!

 

Idag har jag varit busy med min business hela dagen. BĂ„de ett kul uppdrag och sen att ta tag i sĂ„nt som legat och malt i bakhuvudet ett tag men som jag bara mĂ„ste kavla upp Ă€rmarna och ta tag i. Det Ă€r ju sĂ„ nĂ€r man Ă€r egenföretagare, allt Ă€r ju ofta mest bara upp till en sjĂ€lv. Hur man ska utvecklas och hur mycket man villa anstrĂ€nga sig för att det ska gĂ„r bra och bĂ€ttre. Är ju uppvuxen i en företagarefamilj och vet sen barnsben att ska du lyckas sĂ„ Ă€r det din uppgift att se till att det hĂ€nder och att det gĂ„r upp och det gĂ„r ner. Precis som livet mao!

.. 

.

NÄgot jag ocksÄ haft sen jag var barn Àr Busnel (fick en fin stickad tröjan av farmor och sÄ vÀskan sÄ klart, den dÀr vita 80-talstrunken med mörkblÄ band som precis  ALLA tjejer skulle ha:) MÄste ju vara ett av de mest klassiska svenska fahionmÀrkena vi har? SÄÄ tidlöst och snyggt och min nya Busnelkjacka Àr inget undantag. Jag menar hur fint grÄsvart rutmönster och modell? Perfekt passform men man ska tÀnka pÄ att de Àr rÀtt smÄ i storlek (jag har alltid 38 i Busnel nÀstan)

.

.

I Busnel kĂ€nner man sig alltid sĂ„ dĂ€r ”vĂ€lklĂ€dd” och detaljerna piffar upp vilken vanlig vgasklĂ€dsel som helst.

Min nya rutiga jacka hittar du hÀr

.

Och hÀr hemma har vissa av oss Äkt pÄ en dunderförkylning och Lolo Àr den som krassligast stackaren. SÄ nu ska jag kika till henna uppe pÄ vinden och se hur hon mÄr. Kanske behöver en varm kopp thé med honung och lite mammakÀrlek min lilla stora tjej<3

,

Ha nu en fin tisdagskvÀll girrls!

.

KRAM

.

.

 

10 kommentarer till “I đŸ–€ BUSNEL

 1. jag förknippar Busnel med ”tant” Min mormor bar mycket Busnel men med rĂ€tt klĂ€der till kan det bli tufft. Jackan var snygg till jeansen

 2. För mig Àr Busnel tantklÀder min mamma hade garderoben full, men det Àr kanske dags att Àndra pÄ det nu.

 3. Jag Àlskar Busnel och har alltid gjort det. Minns ocksÄ att jag hade en vÀska frÄn Busnel nÀr jag var i tonÄren. Nu lÄnar min dotter som Àr 17 Är ibland mina koftor. Senaste inköpet var en svart Marina coat som Àr perfekt nu nÀr det Àr höst.

 4. Tidlöst đŸ‘ŒđŸ„° absolut INTE tant!
  Men absolut klassisk stil som aldrig gĂ„r ur tiden đŸ€—

 5. JÀttesnyggt. Jag Àr ocksÄ förkyld. Hatar det. Nu har halsont gÄtt över men vilken huvudvÀrk och ont i nÀsan. Det Àr inte lÀtt. Ha det fint.

 6. Jag Älskar Busnel! Klassisk och ursnyggt đŸ€© TyvĂ€rr kan jag inte trycka pĂ„ lĂ€nken o komma till jackanđŸ™đŸœđŸ’ž
  Ha det fintâœšđŸ•ŻïžđŸ‚
  Mvh Johanna

 7. Fast, vĂ€nta, Busnel Ă€r vĂ€l inte ett svenskt mĂ€rke? Det Ă€r ju franskt? Eller? Men ja, snyggt sowieso! 😀

  1. FrĂ„n början var det mycket riktigt franskt och sen blev det svenskt sĂ„ vive la SuĂšde!đŸ„łđŸ„°

Comments are closed.

Rekommenderade inlÀgg