FÖRKYLNING & OP

.

Happy fredag godingar!!

.

Happy fast inte så där jättemycket pigg och fartig fredag har vi här hos mig! Förkylningen som snurrar runt och jag åkte på den nu inatt jag också så klart. Får ju alltid allt som barnen tar hem! (Har fått en sån där fånig gubbförkylning där man nyser högt attjoooo konstant, väldigt irriterande för typ alla:)Och så har min tjej varit tvungen att operera foten igår. Ajaja. Inget allvarligt alls men det gör ju ont så klart så det behöver pysslas om. Så det blir väldigt soft lugn fredags här hos oss idag! Hemmagrillade hamburgare till middag och någon bra film och fredagsmys i soffan med foten högt för vissa och så glass i stora lass.

.

.

(Får ofta frågan om den blå väggfärgen när jag visar pics från Beas rum – den heter HoP Atlantic och är från Nordsjö. Väldigt soft och ”lagomblå” tycker jag)

.

Nej nu ska jag sätta upp håret, snyta mig och dra på mig en kofta och hämta hem Moje i skolan här men har en riktigt finfin fredag alla!

.

KRAM

.

.

 

1 kommentar till “FÖRKYLNING & OP

  1. Men fy vad trist med förkylning och operation. Men känner jag dig rätt så ordnar du det supermysigt för hela familjen och skapar en härlig fredagkväll:)
    Ha en underbar helg och stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg