SENSAI BEAUTY AWARD WINNERS

REKLAM FÖR SKINCITY

.

Som ni vet är jag en stor fan av SENSAI hudvård – det japanska hudvårdsmärket som använder exklusivt Koishimarusilk som signaturingrediens! SENSAI skapar produkter som har förmågan att bevara fukt, är rik på protein och stimulerar hyaluronsyraproduktionen i huden.

.Idag ska jag tipsa om två Beauty Award Winner produkter som jag använt ett tag och som jag älskar (precis som Beauty Awardjuryn och så många andra!) SENSAI Comfort Barrier Mask och SENSAI Conturing Lipstick och även den underbara  SENSAI Cellular Performance Emulsion II som jag gärna använder i min rutin..

.

.

Det här är verkligen silke för huden! Min hud är ju en mogen sådan som på vinterhalvåret lätt blir yt-torr och som ibland får problem med hormonell akne men som annars mår fint och som inte har så mycket linjer/rynkor.

.

 

Fantastiska SENSAI Cellular Performance Emulsion II är en lyxig emulsion som verkligen gör huden silkeslen. Det är en lätt och mycket dryg kräm som smälter in i huden och som jag applicerar morgon och kväll. Krämen är i hygienisk fräsch pumpflaska och den återfuktar såå bra .

Finns här.

 

.

Den här lyxiga masken SENSAI Comfort Barrier Mask återkommer jag alltid till! Japansk magi i en burk. Varför är den så bra? Den är som en proffsig ansiktsbehandling och ger väldigt mycket fukt. Huden strålar efter några nätter med denna (lägger den sist i min kvällsrutin) och när jag känner att min hud tappar lyster eller behöver något extraextra så är det den här jag använder. Lugnar en irriterad torr hud. Beauty Award Winner i kategorin Årets ansiktsvård över 700 kr

Finns här

.

.

Det här är ett så himla bra och fiffigt läppstift och alltså det en vinnare i Beauty Awards  i kategorin Årets Läpprodukt! SENSAI Counturing Lipstick. Mmmm. Innehåller självklart japansk silke och återfuktar och skulpterar läpparna och sitter suuuperbra och flyter inte ut. Kommer i massa fina färger och det bästa är att det har ett fiffigt refillsystem så att du lätt kan byta mellan dina favoritfärger! (själva hylsan köper du alltså separat) Jag har rätt många som ni ser men så är det också ett fantastiskt enkelt sätt att skapa en ny make-uplook. Älskar att framhäva just läpparna.

Hylsan finns här

.

 

Här har ni en av mina favoriter när det gäller nudefärger – Beige Nude! S å snyggt och perfekt kulör. Nudefärger kan ibland göra mig blek men absolut inte denna. Den här krämiga läppfärgen förbättrar verkligen läpparnas form, konturen och är semimatt.

Beige Nude finns här

..

.

Riktigt röda färger kan vara så himla svårt att få till tycker jag men den här mer rosiga färgen Rose Pink är så sofistikerad och läcker med en wow-känsla!  Perfekt festligt läppstick  som sitter där det ska.

.

Rose Pink finns här 

.

Just finns ett erbjudande där du får med en lyxig gåva när du köper SENSAI för minst 1300 kr hos hudvårdsexperten Skincity! En underbar necessär med riktigt härligt innehåll…

.

KRAM

.

.

 

24 kommentarer till “SENSAI BEAUTY AWARD WINNERS

   1. Åh, det vore toppen, så tacksam om du vill berätta. Min hud , 58 år är i jättebra skick. Men käklinjen stör jag mig så mycket på!

 1. jaa! berätta 🥰 fr en som är på väg in i fillers å botox världen här 😅
  trodde aldrig jag skulle det!

   1. Hej snygging!
    Skulle precis fråga var den läckra kavajen kom i från men såg ditt svar ovan.!
    Beställt Nude refillen också.
    Tack för all inspo!!
    Trevlig helg!
    Kram Anna

 2. Heja Helena Bergström om att åldras med värdighet. Hon menar att de som har makten att synas och höras i det offentliga också bör ta ansvar för att visa vad som är okej. “Jag hoppas verkligen att vårt samhälle är på väg i alla fall att omfamna kvinnors åldrande på ett annat sätt, och då måste ju vi gå i bräschen. Vi som syns på film och tv – låt dom här rynkorna få finnas. Låt oss omfamna det precis som männen har fått göra.”

  1. Vad fint att du känner så men kan man inte få bestämma det själv? Utan att behöva stå upp för sina val?

  2. Jag tycker det är fel att nämna ”åldras och värdighet” ihop. Som om det är ovärdigt att istället göra precis det man önskar med sitt egna utseende? Ovärdigt att fixa brösten som är tunga, lyfta trötta ögonlocken, fettsuga dubbelhakan.. Kvinnor får göra som de vill, tänk om vi kunde tänkta så istället och vara mindre kritiska till ditten och datten. Vi människor betraktar utseende, vårt egna och andras, på olika sätt och det finns väl inget rätt och fel när det gäller vuxna kvinnors val. Så länge man inte uppmanar till farliga ingrepp och operationer givetvis. De finns skönhetsnormer och det finns ideal och kommer alltid finnas men är det inte rätt fantastiskt att även de som inte är nöjda mitt sitt utseende och kanske tom mår dåligt över det nu kan förbättra det? Att man kan göra behandlingar och ingrepp som gör att man kanske känner sig nöjdare och kanske tom gladare. I en optimal värld så vore det ju fantastiskt om alla vara lika attraktiva, inga ålderspåhopp existerade och alla var precis lika nöjda men så är det ju inte. Män och kvinnor har tyvärr inte lika villkor och det är bla för att kvinnor kritiserar varandra mycket hårdare. Jag är verkligen också för att att kvinnor ska få vara aktuella och känna sig attraktiva i alla åldrar – hur de än ser ut.

   1. citatet och orden är Helena Bergströms som jag klistrade in men jag håller med henne…och hon är väldigt naturligt vacker

    1. Det är ju oerhört lätt att tycka att alla ska vara naturliga när man själv är naturligt vacker. Inte ens du kan låta hennes utseende vara okommenterat, utan lägger till att hon är väldigt naturligt vacker. Du hade ju kunnat skriva att hon verkar vara en härlig person eller att hon sprider glädje, men väljer att kommentera hennes utseende. Förstår du vilka signaler du sänder ut och vad du bidrar med?

  3. Att åldras med värdighet betyder för mig att man växer, utvecklas och lär sig att vara ödmjuk inför andra. Att ofta pika, gnälla, döma och ifrågasätta andras val (oavsett om det gäller semester eller botox) är i min värld motsatsen till att åldras med värdighet, oavsett hur rynkig och oopererad man är.

  4. AES..du har verkligen aldrig ngt snällt att säga?
   Är det en kommentar fr dig så är den alltid nedvärderande, kritisk eller trist ton. Varför?

    1. Å där högg du igen?
     Fundera ett tag och kom tillbaka när du har ett svar som en vuxen människa och inte som en dryg tonåring.

    2. AES, den här bloggen är ju yta och flärd, varför i herrans namn hänger du här om du retar dig på det?

 3. Titta på Kalla fakta och deras inslag om Akademikliniken. Hujedamig, säger jag.
  Sedan får den ”vanliga” vården rätta till deras misstag, om det ens går…

 4. Jag använder Sensai, både deras ansikts- och kroppsprodukter är riktigt bra. Nu skall jag strax använda deras rengöring och comfort barrier mask.

 5. Åhh, jag vill också fixa min käklinje. Retar mig så vansinnigt på den. Hoppas du kan berätta hur du har fixat din! Trevlig helg!🌷🌷🌷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg