HEJ HÖSTLOV

.

Jamen då var det freeedag  och därmed sista dagen i skolan innan lov för de två yngsta skatterna! Som de är pepp på ledighet  här just nu och jag också. Vi blir hemma över helgen (lite halloweenfest, gå bus eller godis och grejer ni vet) och sen åker vi upp till Åre i början av nästa vecka. Åh det ska blir så galet mysigt med  bara vacker natur, vara i den där härliga lilla byn, ta promenader och gå på spa! Precis vad jag önskar just nu. Vi pratade lite först om att göra en storstadstrip, som vi brukar på höstlovet, men nej jag vill faktiskt inte vara i folksamlingar eller bland zombies på nöjesfält heller för den delen just nu. Nej aktiviter som bada varm bastu, få en mjuk massage, ta en tur på ett fjäll med korvgrillning, mysa med barnen. på något café och dricka varm choklad, spela spel framför öppen brasa och bara ha lugn och ro lockar mig allra mest.

Som ni ser så överraskade jag Moje med lite läskigt pantad entré när han kom hem från skolan! Det är väl allt Halloweenpynt vi har men det räcker. Och så en stor skål med läbbigt godis om det kommer några små monster förbi! (Kom två mellanstadiekillar förbi, där den den ena hade målat en snabb mustasch med svart tuschpenna, nyss och nästan länsade skålen när Moe sträckte fram den och ropade om pengar och hotade om både det ena och det andra. Nämen hallå? Och ska man tigga godis så ska man väl iaf komma utklädd eller?:/)

.

Ha nu en riktigt mysig fredag tjejer – det är så himla roligt att ni är så många som kikar in hos mig fortfarande! <3

KRAM

.

.

 

13 kommentarer till “HEJ HÖSTLOV

  1. Haha, påminner om en påsk när det kom en icke utklädd rätt stor kille (för att vara påskkärring) och sa :”Hit med godiset”. Va fan liksom 🤣

    1. Påminner mig också om en påsk då påskkäringen kom på fel dag (onsdagen) så det fanns inget godis hemma. När jag påtalar detta får jag: Vadå, vi ska ju åka till Torekov i morgon………………
      På tal om rätt eller fel dag, Halloween är väl på tisdag och ingen annan dag, eller………..

  2. Men vad mysigt med Åre ! Njut av lugnet , helt rätt val . Din blogg är så mysig.
    Trevlig helg 🤎

  3. Vi hänger här för det är bästa bloggen ⭐️ Du roar oss konstant år ut och år in😁Skulle jag ha en blogg om mitt liv skulle folk tröttna efter två dagar🥱😂
    Härligt med Åre, vi var där förra veckan i vänners hus ☺️ Ha en fin kväll och stor kram🤎

  4. Klart jag hänger här! Din blogg är den jag följt längst så kul att du fortsätter! ❤️

  5. Peace and quiet,how lovely.
    I have followed your blog for years and will continue to do so.
    Enjoy your break away 🥰

  6. Så fint och lite lagom pyntat. Jag pyntar sparsmakat till alla högtider förutom jul för då går jag deluxe.

    Jag blir så inspirerad av dina mat- och bakinslag men kanske mest på kläder. Du får mig att prova lite nya plagg och stilar!

  7. Älskar inspirationen du ger sedan många år! Tänk om vi som följer dig skulle skriva lika många eller fler positiva peppande kommentarer till detta inlägg som vi gör när vi irriterar oss över ett inlägg… Kom igen nu, alla följare!

  8. Följt dig i många, många år … lika mysigt att titta in till dig och bli inspirerad varje gång! Kram på dig och njut av Åre resan!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg