MEN HEJ 2024!

.

Silver och pudrigt-beige-greigetoner är så fin kombo..

.

.

Ja men då var det ett sprillans nytt år!! De flesta är ju nog överens om att 2023 inte har varit det roligaste året direkt men man vågar ju inte jinxa riktigt med 2024 men vi håller tummarna och hoppas att fred och kärlek ska ses som det viktigaste för alla!<3

.

Idag är man ju liite tung i huvudet efter ett riktigt nyårspartaj och jag sitter just nu här med resten av la familia (tokmätta efter pizza) framför Ivanhoe, precis som det ska vara denna dag! Minns förresten några av er att Ivanhoe först gick på nyårsafton!? Åh vi hade alltid likadant nyår när jag var liten. Våra bästa vänner kom från Stockholm till oss på landet utanför Västerås (fd grannar och deras barn) och eftersom jag saaknade min bästis A så mycket så var det typ årets bästa dag! Vi åt ALLTID mammas oxfilé med bea och potatisgratäng på nyårsafton mmm och de hade alltid med sig massa bus (pranksleksaker) från Buttericks och smällare till oss barn som vi lekte med. Sen var det Ivanhoe för oss när det fixades med middagen och sen efter den så hade pappa köpt typ alla raketer han kunde hitta som han smällde av över den lilla kyrkbyn där vi bodde!

.

 

 

Vi firar också med samma familjer sen flera år tillbaka och det är så trevligt! Turas om vilka som ska ha det hemma och så hjälps vi åt med matfixet. (I år gjorde vi damer det galet enkelt och bjöd på ostron som förrätt Dvs våra mån fick öppna dem och så var det vi som la upp, öppnade Tabascon och gjorde mingonette, tvärjobbigt liksom haha. Förra året stod vi för varmrätten och då var det minsann röding med champagnesås på menyn så vi kan vi också;)

.

.

Och som när ni ser var det silver som var temat på nyårsdukningen 2023!

.

Här blir det som vanligt inga nyårslöften denna dag! Eller listor för ditten och datten  som ska göras eller hända just detta nya år (haatar och har typ allergi mot listor haha) Brukar ni köra med nyårslöften/lista?

Fin fortsättning på nyårsdagen nu – både ni tröttmössor (som jag) och alla ni piggisar!!:)

.

KRAM

.

.

7 kommentarer till “MEN HEJ 2024!

  1. Wow så fint! Har följt din blogg sedan start och blir lika inspirerad varje gång jag tittar in. Du är helt fantastisk på det du gör.
    Gott nytt år 🥂✨

  2. Otroligt vacker dukning! ✨
    Nä inga nyårslöften men idag tar jag tag i träningen igen (har legat nere hela dec då livet kom emellan) men tränar oftast regelbundet ändå så inget löfte på det sättet 🙂

  3. Himla fin dukning du har gjort!
    Jag undrar varifrån din duk är. Den är väldigt vacker.
    Gott nytt år önskas Dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg