FIN PÅ FIRANDET

REKLAM FÖR MODELIN

.

Nu brakar vi ju in i firandets tider! Maj, juni och så juli. Det kommer för många av oss något dop och det är studenter, examineringar, bröllop, avslutningar, jubilarer och konfirmationer. Fint firande och ni vet ”högtidligheter och kyrkobesök” men kanske inte ”raj-raj-partej” alla gånger! Och då vill iaf jag gärna vara i stil med det som ska firas, ni vet så där pastelliigt vårig, snygg och bekväm…

Preciis sån här outfit som på picsen idag (Ojoj vad jag frös för jag fotade ny outfit för att visa er i denna iskyla, och inte för att jag var på väg någonstans!) Här hemma har vi ju en konfirmationmottagning att planera i maj men det är nog det enda  och det är ju inte så mycket fix (som till en student tex..)

.

.

SÅ fin outfit om ni frågar mig. En supersöt blus med puffärm (kommer användas till lösa ljusa jeans sen) en matchande perfekt längre kjol i samma färg Champagne (kom även användas tillsammans med en ljus mohairkofta eller  en tisha tex) en ny Busnelponcho i svalare  bomull/viscose för sommaren och så ton-i-ton-sneakers

 

 

.

Som redo för att ”glida ner” i kyrkbänken haha! Eller vifta som en tok med blå-gulaflaggor på en skolgård!

Blus med puffärm finns här, kjol finns här, poncho finns här och sneakers finns här

.

Torsdag idag godingar och äntligen känner jag mig fri från förkylningen – hur skönt som helst. Tog en sväng till gymmet efter lite ofrivilligt uppehåll, bästa känslan ju att får röra på sig igen.

Nu är det bara Lolo som fortfarande är sjuk stackarn och hon har fått en konstig bieffekt av sin förkylning och blivit ordentligt svullen i ansiktet. Ser ut som en liten katt. Är det någon som varit med om det någon gång? Hörde av någon att man kan bli allergisk mot sin egna förkylning men kan det stämma? Låter ju väldigt konstigt.

.

Nu middagsfix och ikväll blir det lövbiff och pressad potatis, äggula och riven pepparrot. Alltså jag kan får sån craving på just pepparrot, så himla gott ju! Till både fisk och kött (tänk en saftig Bookmaker toast tex, mumsfillibabba. Ska jag minsann laga snart också)

 

Vi ses imorgon igen vänner!

.

KRAM

.

.

 

6 kommentarer till “FIN PÅ FIRANDET

  1. Fina kläder! Min kollegas dotter blev så svullen i ansiktet- ”små springor” till ögon. Efter en del provtagningar konstaterades körtelfeber.

  2. Såå fin outfit🤎 Vi har både konfirmation, bröllop och två dop framöver, superbra med klädtips 🤩 Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg