PREPPAR INFÖR IMORGON

.

Just nu håller jag på med lite födelsedagsförberedelser här hemma!

Min yngsta pojke fyller hela åtta år (japp det är gaalet, han var ju min bebis nyss och kommer nog alltid vara mammas baby<3)

Slagit in nästan alla paket men ska ut en sväng till Erikslund köpcenter för det sista. Och så måste gofrulle och en tårta inköpas och jag ville ju beställa en sån ljuvlig Smileytårta från Bread & Sweets (bästa kondiset i stan) men Maurits vill absolut, precis som sin storebror alltid velat, bara ha en endaste tårta när han fyller år och det är  den klart tristaste tårtan  i hela världen – Delicato´s Franska Chokladtårta från Ica.. Alltså vad är det med vissa barn – kan inte en fixarmamma får gå all in med allt när det är kalas?! Fixa genomgående tema och pynt? Aja, viktigast att födelsedagsbarnet är nöjdast, sägs det:)

.

Nej nu måste jag sätta fart här med resten  men vi ses snaaart!

.

KRAM

.

.

 

 

2 kommentarer till “PREPPAR INFÖR IMORGON

  1. Godmorgon!
    Grattis till födelsedagsbarnet! 🎁
    Jag har en son som fyller 13 imorgon och han vill inte heller ha tårta utan det blir kladdkaka. Själv har jag alltid velat ha klassisk prinsesstårta när jag fyllt år sen jag var liten.

    Ha en fin dag!🌷
    Kram Malin

  2. hahahahhaha trist som 17!! kan man inte få göra lite fint!? Här blir det köpa kanelbullar på födelsedagen!! han är 6 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg