ÄNTLIGEN MAJ & NJUTIT UTE FÖR FULLT

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR NORDIC NEST

.

Har fixat här ute på vår gård de senaste dagarna och varit ute typ noll-stop! Blev tyvärr inget kika in på två dagar men nu är jag här igen. Terrassgolvet har skrubbats med underhållstvätt och sen ute med alla utemöbler och parasoll och käkat krukor. Har även shoppat hem lite nytt och fräscht för själva piffet. Som den här perfekta tåliga drinkbrickan och den här fina organiska skålen..

 

.

Hallå godingar!

.

Hoppas Valborg var härlig igår!? Vi hade det supertrevligt med vänner här hemma i solskenet och jag bjöd på svärmors fantastiska fisksoppa (ni ska få recept på den) och innan den löjromstoast till förrätt som Valborsmässmiddag (söta vännen hade med sig jordgubbar och glass som efterrätt) Någon brasa gick vi inte till för det är sånt himla stök på den som ligger här i city, Bea stack dit precis som måånga andra ungdomar. Vad hände med att ”cykla till Parken på Valborg och dansa disco till Clibbericlabbe?” Var ju hur kul som helst och noll procent stök! Bara så där  mysigt tonråspirrigt och kanske lite vårhångel i duggregn<3

.

.

Alltså jag dööör så snygg den här maffiga karaffen är som jag hittade här

.

Tips! Just nu har Nordic Nest kampanjen 30 dagar av Design med massa Design Deals – tex så är lyxiga kannan ovan nedsatt med ca 500 kr. Här hittar du mer snyggt från från samma märke med upp till 30% off..

.

.

Fin detalj med lite havstema  i form av en stor snäcka på trappen som finns här

..

 

.

Mer havstema på en kudde med broderade maneter från Fine Little Day som finns här, blåmönstrad kudde finns här och så de där beigebredrandiga utekuddarna (som jag äntligen hittade efter att ha letat efter just såna så det blev fyra stycken)  som finns här

.

.

Den här portabla lilla dimbara lampan från lyser upp ordentligt på kvällen! Finns här

.

.

Tänk att det äntligen är 1:a maj, hur underbart härligt är inte det.. Så bjuds vi på hela 19 grader varmt dessutom! Nu ska jag fixa lite inför en födelsedag senare i veckan.. japp nu börjar firandet! Först ut är Moje, sen vår bröllopsdag sen fyller mamma, jag och svärmor tre dagar i rad. Allt detta inom en vecka, haha nä han har det inte helt chill dessa dagar min älskade man<3

.

 

Ha nu en mysig kväll så ses vi imorgon!

.

KRAM

.

 

 

7 kommentarer till “ÄNTLIGEN MAJ & NJUTIT UTE FÖR FULLT

  1. Allt är himla fint. Hur gör du när det regnar, springer in med alla dynor, kuddar mm?

    1. Tack!💕 Haha ja det kan väl hända om jag missat att det är regn på gång men annars så ligger jag oftast steget före och lägger in det som är ömtåligt i förrådet☺️

  2. Ja men nu börjar den bästa tiden och äntligen fick vi värme och sol 🙂 Så himla fint du hunnit göra ute. Hann rensa ut bråte från uterummet igår så i helgen får det bli städning och piff.

  3. Åhh snälla, kan man få info om vad Lolo köpte sin studentklänning?
    Gärna lite presenttips också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg