NU FUNKAR DET IGEN, GUDSTRO & STICKAT SET

REKLAM/ADLINK LINDEX

.

Jamen nu fungerar det ju igen! Nästan helt iaf (lite knas ff som ni nog inte märker förhoppningsvis;) Här har vi i alla fall mig idag denna härliga sommaronsdag! Det har ju dundrat in ett högtryck som heter duga över vårt avlånga land och jag såg att det var hela 26 grader här i Småstaden ett tag idag, hur lycklig blir man inte av s o l och v ä r m e – helt underbart!

Själv har jag hållt på och förberett inför konfirmationen i helgen, Bea ska ju göra sin ”konfa” och den blir här i stan i vår ståtliga Domkyrka. Hon ville ju egentligen också åka på seglarkonfaläger, samma som sina stora syskon (Vitsgarn har båda varit på) men vi missade ju att de ändrat anmälningsdatum med ett halvår så det blev ju en besvikelse så klart… Men det blev bra detta också och nu tror jag hon är rätt nöjd med att det snart är klart! Vi är ju ingen kristen familj, eller ja aktivt troende (typ vi är så där som nog de flesta är med lite barnatro, en konfa när man var ung och ja hopp om att det kanske finns en snäll gud när det behövs) Men jag älskar verkligen kyrkan och känslan när man är och besöker en! Väldigt glad och tacksam att de finns och bevaras och över alla de fina människor som jobbar på olika sätt i Svenska Kyrkan.

Är ni troende? Ibland önskar jag att jag också var hängiven kristen med supertro! Måste bara vara så otroligt skönt att vara övertygad om att det finns en Gud, Jesus och en härlig himmel och att allt blir bra:)

.

Hur som helst! Förberedelser var det och inhandling av konfapresent  (Alltid lättare att hitta present till döttrarna;) Och de har lovat fint väder till helgen också så jag hoppas råd et och att vi kan vara ute!

.

.

Men huur fint stickat set hitatde inte jag förresten! Helt underbart med matchande  top och kjol i  fin naturlig linne/bomullblandning.

.

Toppen finns här och kjolen finns här

.

Ikväll är jag gräsänka och då blir det Foodoramiddag för oss här (känner s å galet för en Calzone just nu haha) och sne en mysig film!

.

Njut lill-lördagskvällen vänner<3

.

KRAM

.

.

9 kommentarer till “NU FUNKAR DET IGEN, GUDSTRO & STICKAT SET

 1. Du kan verkligen bära upp kläder! Funderar på fuskbränna. Vad var det för tabletter du äter och kompletterar du med spraytan?
  Själv hade jag bråttom att applicera brun utan sol på benen. Det blev sådär….😳😁😁 liiite ojämnt om man säger så!

 2. Blev så glad när jag läste att du vill att barnen ska gå på konfirmationen, att det fortfarande finns de som kan och vågar prata om sin Gudstro. Är själv kristen och har en tro och förtröstan på Jesus. Det betyder så mycket för mig och kan inte tänka mig att vara utan den tryggheten. Tack Petra och kram🙏🏽🥰

 3. Väldigt härlig tid just nu, bara njuter av ljuvliga maj. Så mysigt med konfirmation och att du pratar om att ha en gudstro. Jag har själv en stark tro och även den kristna musiken betyder mycket. Jag känner utan de hoppet och den förtröstan jag har på Gud, så hade mitt liv känts ganska meningslöst och tomt. Känner en styrka i att när jag har problem, oro och ångest över saker, så lämnar jag de åt Gud. Då får han ta hand om det, och jag kan släppa det 🙏🏼 De är trygghet, iallafall för mig.

 4. Alltså kläderna är sååå mycket snyggare på dig än på Lindex sida…eller allt klär en skönhet.
  Lycka till med konfirmationen.

  1. Håller så mycket med dig. Inget fel alls på modellerna som visar kläderna men på dig Petra sitter dem som en smäck. ALLT blir snyggt på dig.

 5. Blir så glad över att alla dina barn konfirmeras! Det är en så värdefull tid och en fantastisk möjlighet för tonåringar att få ta ställning till olja saker och få en möjlighet att upptäcka en tro och mogna i den.
  Och , ja, mitt liv bygger på min tro på Gud eftersom jag är präst!

 6. Inte alls troende men håller med dig, kyrkor är fina och mina barn är döpta för att det är en fin cermoni. Dock gift mig borgligt 🙂
  Superfina kläder, sitter kanon på dig!

 7. Inte troende, men barnen döpta och konfirmerade, det är en fin tradition. Tycker mycket om att besöka kyrkor och andra religösa platser, de är vackra och ger ett lugn och trygg känsla. Snyggt set, du klär ju i precis allt, gillar dina uggs också ( har samma ) 🙂

 8. Tack för att du pratar om tro och kyrkan.Viktigt med traditioner .Har en tro men är inte aktiv.Viktigt att vi ändå vågar prata och att skicka med sina barn ett alternativ.Snyggt setet från lindex riktigt somrigt.Tack för inspiration

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg