FÖRYNGRANDE BEHANDLINGAR MED LASER PÅ VÄSTERMALMS PRIVATKLINIK / DREAM

REKLAM FÖR DREAM/VÄSTERMALMS PRIVATKLINIK

.

Under de senaste två månaderna har jag gjort två  helt nya behandlingar i kombination hos Dr Nadia som visade sig vara något som passade min hud helt perfekt. Är sååå nöjd och har inte känt mig så här fräsch i huden som jag gör nu på år.

Har fått många kommentarer om vad den strålar och är så fin och det jag alltså nu gjort för allra första gången är laser och jag är helt golvad av effekten av den..

.

 

April 2024

 

 

Juni 2024

.

Eller vad säger ni om den här före och efter bilden?

 

 

Alltså om ni i min ålder och vill bli av de där eventuella solfläckarna (mina på kinden har jag haft i evigheter och irriterat mig på länge) aktiv acne (som jag som har hormonellacne), få ordentligt fasthet, ett minilyft, blir av med brustna kärl och hår och verkligen få valuta för dyra behandlingspengar så kan jag varmt rekommendera laser. Faktiskt magi.

 

Sen har jag även gjort en ny typ av skinbooster som heter RRS Long Lasting. RRS Long Lasting är alltså vanlig hyaluronsyra (Profhilo, Restylane Skinbooster mfl) som är korslänkad och har aminsosyror. Det är en lätt filler och skinbooster i ett som också ökar hudens fukthalt utan att ge ett pluffsigt resultat (drar inte till sig vätska som en normal filler) Håller mycket längre, är mycket mer effektiv på mig och har dessutom ett bättre pris. Dr Nadia har lagt den på speciella punkter och även under ögat med s å bra resultat. Naturlig volym utan pluffsighet och glow.

.

Läsa mer om RRS Long Lasting Skinbooster och bokar tid gör du här

.

.

Älskar utsikten över finaste delen av centrala Västerås på kliniken, – verkligen så fräscht och lugnt och mysigt på Dream/Västermalms Privatklinik.

.

.

Duktiga Dr Nadia gör IPL-laser på mig och använder sig av den allra senaste och avancerade tekniken. Olika ljus och inställningar för olika behov. Jag gjorde enn hudföryngring på halsen och i ansiktet,  på brustna kärl, på acnen och på min solfläckar. Behandlingen går jättesnabbt och känns i princip ingenting.

.

 

.

Men ni ser ju otroliga resultatet efter bara två behandlingar.

Hade så här vid 50-plus börjat få flera olika typer av fläckar och prickar och kärl men nu är nästan allt borta och jag slipper använda foundations/concealer för att täcka. Ser ni förändringen under ögat också? Ser nästan ut som jag redigerat bilden men nope.

 

Läsa mer om och boka IPL-laser hos DREAM/Västermalms privatklinik  gör du här. (Tips, just nu kostar en hudföryngringbehandling för ansiktet med laser 1999 kr ist 2500 kr så passa på om du vill göra det)

.

.

Naturligt resultat eller hur<3

(Jag har även muskelavslappnande som Dr Nadia lägger i pannan, i kråksparkarna och i överläppen en sk lip-flip)

 

Nu ska jag fortsätta njuta av både  glow och mina syrligaa tefat här denna härliga fredagskväll:)

.

Tack för att ni kikar in – vi ses imorgon igen!

.

KRAM

.

.

 

 

15 kommentarer till “FÖRYNGRANDE BEHANDLINGAR MED LASER PÅ VÄSTERMALMS PRIVATKLINIK / DREAM

  1. Så himla fint! Kan vi inte få lite detaljer om ditt hår som verkligen är så sjukt snyggt jämt? Lite vård- och stylingtips tack? Så himla fint i färgen oxå, 10 p!

  2. Otroligt fint resultat. Det är toppen att få lite info om både bra behandlingar och behandlare när man är intresserad men inte riktigt vet vart man ska vända sig.

  3. Laser skulle jag vilja göra f spindlarna 🥰
    Du ser superfräsch ut!
    Har köpt en ledmask som jag tycker funkar bra 🥰

    1. Hej Åsa! Jag såg i ett äldre inlägg att det diskuterades betakaroten och någon påstod att antioxidanter skyddar mot cancer. Det stämmer dock inte riktigt med forskning och jag såg även att du skrev att du har en variant av cancer. Antioxidanter får cancerceller att växa, man blev till och med tvungen att avbryta en studie med betakaroten pga att så många diagnostiserades med lungcancer jämfört med placebogruppen. Jag vill inte skrämmas eller så, men vill ändå att du ska vara medveten eftersom du också skrev att du redan har cancer så att du kan fatta ett medvetet beslut eller kanske prata med din läkare. Det finns väldigt mycket skrivet, här är en länk från Cancerfonden.

      https://www.cancerfonden.se/nyhet/cancerforskaren-varnar-for-hog-koncentration-av-antioxidanter

  4. Så fint det blev! Men du var fin innan också. Tack för att du delar med dig, så roligt med tips på olika behandlingar.

  5. Dessa behandlingar är toppen och ger själva hyn en riktigt boost! Jag gör liknande. Men faktum är att i ditt fall bidrar din skarpa käklinje väldigt mycket till helhetsintrycket av dig. Och visst kan man på dessa bilder se blekta pyttesmå ärr framför örat? Hade så himla gärna få höra från någon som faktiskt gjort ett litet lyft! Jag gissar på att du gjort kanske enbart käklinje, haka, inget större lyft? Jag har fin hy som din, men stör mig på det lilla häng av käklinjen jag trots allt har. Snälla berätta! Du är ju så transparent med alla andra behandlingar tänker jag.

  6. Maja tack! 🥰 va gullig du är!. Nej det såg jag inte att det blev ngt om. Har inte köpt några och avstår nog då. Verkligen tack! ❤️

  7. Hej!

    Fantastiskt resultat!
    Vill ansluta mig till Elins fråga om om du Petra har erfarenhet av ansiktslyft. Vore sååå tacksam om du vill dela med dig om det. Ansiktsbehandlingar funkar knappt för mig pga ” fallande” hakan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg