RÖSTAT – EN SJÄLVKLARHET!

 

Moje och jag vid vallokalen tidigare denna  regniga söndag!

.

Denna söndag var det alltså dags att rösta i EU-valet! För det är en absolut självklarhet för mig att rösta, är det val när det gäller viktigheter som vilka det är som styr och bestämmer över en så gör man sin röst hörd. Vi har ju en demokrati där  alla röster är lika mycket värda och man tänker att det är något man bara kan räkna med men så är det ju  inte överallt (Så hemskt att tänka på eller hur – att får galningar makten i ett land  så kan plötsligt ens röst inte vara värd någonting längre och vad som helst kan hända..)

 

.

Jag är så rädd om klokheten och hjärtat i både Sverige och Europa! Och så jag rädd för nationalister och det hårda och omänskliga.. Vill även känna att klimatpolitiken tas på högsta allvar – så inte förnekarna får makt. Så vill jag ha en duktig. rapp och kompetent ledamot i EU och gärna en kvinna! Europaparlamentet stiftar lagar  och de påverkar oss alla så detta är SÅ viktigt.

Så så tänkte jag idag och nu håller jag tummarna. Man kan inte ta vår demokrati för given så jag hoppas ni röstat med hjärtat ni också!<3 (Och att ni är smarta och går och röstar!)

.

KRAM

.

.

5 kommentarer till “RÖSTAT – EN SJÄLVKLARHET!

  1. Javisst är det viktigt att rösta, har också varit iväg idag.
    Miljön och klimatet är absolut viktigast enligt mig och så att hjälpa människor som inte har det lika bra som oss. Blir rädd när jag hör allt prat om att bygga murar och stänga människor ute!! Alltså, vi talar om människor! Ta in dem i värmen och hjälp så att vi får ett Sverige och EU att vara stolta över!

  2. Jag blir glad av det här inlägget, fler influencers borde trumma om vikten av att rösta! Särskilt i dessa galna tider.

  3. Håller med Linda! Heja dig när du använder din plattform till det här.
    Tack!
    Så viktigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg