HÖSTLOVET ÄR HÄR!

.

Då var det plötsligt höstlov! Hämtade Moje i skolan efter pyjamaspartyt (altså fritids fixar så mycket kul för barnen) och sen hem för att fixa honom till kvällens Halloweenfest, en tradition som de har i klassen. Lillebror bestämde sig igår för att vara Miguel i Disneyfilmen Coco i år (han har ju tidigare varit Liemannen och Vampyr)

En liten go figur i röd munkjacka i en film om ”día de los muertos” i Mexico! Tänk att de firar de döda där med stor fest och grejer och bjuder in döingarna till party och glädje, så mycket trevligare än att som i Sverige helst inte prata om döden överhuvudtaget. Alla Helgona är ju verkligen allt annat än ett tjo och tjim hos oss:)

.

.

Mamma fick för sig att köpa och  måla en vit gitarr så som den i filmen också

.

.

Och svettades rätt bra när jag skulle fixa hela den ljusblond kalufsen kolsvart haha! Det blev färg i princip överallt och jag hoppas den går lätt att tvätta ur sen ikväll, hjälp…

.

Nej nu ska jag ta tag i middagen här! Blir vår snabba klassiker på fredagskvällar när det inte finns jättemycket tid eller några ideér – grillad majskycklingfilé med pommes, en tomatsallad och bea. Gottgott och löjligt snabbt fixat!

.

Haq ne härlig kväll nu vänner!

.

KRAM

.

.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg