TRICK OR TREAT….

.

Yes så var han då klar min lilla tokläskigt Dracula! Har piffat honom precis med Draculakläder och smink och nu ska jag bara snabbt fräscha mig själv också innan vi sticker iväg till kompisar för att gå Bus eller godis och fira lite Halloween.

.

.

Smink gör såå mycket, man behöver inte köpa massa kostymer och masker och grejer om man inte vill till barnens Bus & Godis! Moje fick en cape och löständer, sen är det bara en vit skjorta, svarta jeans, mammas sjal och ja en rätt massa torrschampo haha. (Känner att Moje har helt look för att va en lite snobbig läskig greve:)

.

.

Bu!

.

Hur är det med er och era barn – går de Bus eller Godis idag? Igår knackade det redan på små monster och egentligen så är det väl den 31:a oktober men jag läste någonstans att i Sverige ’r det helt ok att gå vilken dag man vill under Halloweenveckan.

.

Nej nu måste jag verkligen sätta fart här, blev som alltid när det gäller mig – ont om tid!

.

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “TRICK OR TREAT….

 1. Självklart är det på måndag. Alltid 31 oktober. 👻
  Har inte köpt hem godis till idag ens… 🙈

 2. Fast Halloween är inte idag, det är på måndag. Blir frustrerad att svenska folket inte kan lära sig vilket datum det är.

  1. Det är i Sverige lördagen närmast den 31:a oktober, dvs den 29:e i år. Därför att i Sverige så är den 31:a inte en röd helgdag som i USA.

 3. Blev överrumplad då det kom ett gäng o knackade på redan igår. Kände mig så dålig för hade inte köpt hem godis än…

 4. Åh, vad fin han blev! Lyckas aldrig med sånna sminkningar, så det får bli färdiga dräker och masker. Halloween-veckan är ju då nästa vecka, så jag trodde det var under den veckan alla gick? Från mån- sön. stressad nu, inget godis hemma ännu🙂

 5. Men jösses! Låt dem fira halloween när de vill 😀
  Så snygg sminkning på Moje!

  Trevlig halloweenhelg till er!

 6. Ska man vara petnoga så är alltid halloween den 31 oktober och ingen annan dag. Halloween ska inte blandas ihop med all helgona-helgen som är något helt annat.

  1. Fel. I Sverige är den 31 oktober INTE en röd helgdag som i USA.
   Därför ska Halloween i Sverige firas lördagen närmast den 31 oktober, dvs i år den 29 oktober. På måndagen den 31:a ringde det inte på en enda unge hos mig, utan alla enbart på lördagen.

 7. Han är så otroligt vacker, lille Mojjemannen! Alltså den här sminkningen är skickligt gjord och han ser ut att vara hämtad ur en film, sååå himla spooky!!! Jag hade blivit rädd på riktigt ifall han hade knackat på min dörr! Hoppas ni haft en härlig Halloween helg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg