EN TYPISK SOMMARMAT – PINSA MED GRÖNKÅL & ÄDELOST

.

Idag blev det smarriga pinsor till lunch! En sån suverän supersnabb sommarmat om ni frågar mig, köpa färdiga bottnar från Ica och så toppa med godsaker. Jag gillar biancovarianten bäst, alltså den med crème fraîche i botten mmm. Liksom lättare för magen  än vanliga pizzor också.

.

.

Fem vid bordet och tre pinsor räcker för oss – en med italiensk stark riktigt god korv & mozzarella och en med parma, mozzarell, ruccola & pesto.

,

.

Jag åt bara och massor av denna pinsa med grönkål! Så himla himla g o d

.

.

Du köper en färdig pinsa och brer sen på ca 1 dl creme fraiche på den. Sen smular du en halv Kvibille ädelost över, lägger på några skivor tunt skivat päron och hackad mycket grönkål (som du först vänt i lite salt och olivolja) In i ugnen på 250 grader i 8 min. Sen stressar du över lite hackade valnötter och ringlar över fin honung och serverar. SÅ gott!

.

.

Vår lunch och frukostplats på terassen. I förra inlägget fick ni ju se pergolan där vi äter middagarna (Runda bordet i teak är  från Plantagen och stolarna ett fynd från Jysk)

.

Njut nu lördagen tjejer! Sommar och sol idag också här hos mig och imorgon är det redan j u n i och skolavslutningar väntar runt hörnet. Såå mysig tid!

.

KRAM

.

.

 

5 kommentarer till “EN TYPISK SOMMARMAT – PINSA MED GRÖNKÅL & ÄDELOST

  1. Undrar samma som Jenny! Är det en modell där det är svårt att få plats med fötterna pga bordsbenen?

    1. Det är 120 och det finns bra om utrymme för benen. Stadigt och ihoofällbart, ett fynd faktiskt😍

      1. Tack snälla! Ditt bord är så grått och fint, har du behandlat det eller har det grånat naturligt? 💕

Lämna ett svar till Jenny Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg