HALLARNA & TOKFIN TAVLA

.
.

.IMG_7040IMG_7045

IMG_7007IMG_7042-2
.

.

Lite pics från entrén denna morgon! I vårt casa har vi liksom först en mindre entré och sen innanför en större hall med mitt ”kontor” nedanför trappen. Sen har vi en liten smyg där vi hänger ytterkläderna utanför gästtoaletten. När vårt hus byggdes så var alla dessa rum en enda stor entré med öppen spis. Måste varit så mysigt och lite synd är det ju att det inte är så längre (fast då hade vi ju bara haft en toalett där uppe och nej, det hade inte varit bra:) På picsen ovanför ser ni i hur som helst att en stor maffig spegel fick följa med hem från Ikea igår (och så även det fiffiga batteriljuset som en morgonruffsig Bea håller i) och så syns Lo Lo´s och Beas söta svarta Uggs (Uggsen finner ni hos Country Dreams) och en helt ljuuuvlig ny tavla. Älskar det där printet med flickan med den stora rosetten, det gör mig lika glad varje gång jag ser det! (japp, det är samma konstnär som gjort printsen i matsalen som jag skrev om här). På mormors lilla satsbord (som får stå i hallen till jag hittat det perfekta lilla ”entrébordet”) står en lyxig modern mässingsljusstake och den är från Day (My Tivoli)

..

.
.IMG_7036


.

Lilla entrén från köket och dörren rakt fram leder ner till källarplanet.

.

.

Idag har tjejerna studiedag och är lediga från dagis och skola. Vi precis har haft mormor och morfar här på mysigt fika och nu ska vi åka och storhandla på Ica Maxi!

.

.

.

Vi ses lite senare!

.

.

.

KRAM

.

.

.

18 kommentarer till “HALLARNA & TOKFIN TAVLA

  1. Jag förstår inte hur du hinner med allt 🙂
    Du har ett jättefint hem, fina ungar, snygg som få och inreder och gör om väldigt ofta.
    Jobbar du heltid? Hur hinner du hahha?
    Jag hinner knappt något och har inte ens barn 🙂
    Kram Åsa

    1. Printet från artelimited.se är liite större och blir alldeles perfekt till Ribbramens passpartout från Ikea:)

      1. Jag bor utomlands och då lev den ju då klart på rulle o IKEA finns här. Älskar..rosetten..med. Kram!!

  2. Såå fint! Ni som har stavparkett – jag undrar hur ni gjort när ni laserat golvet? Och om ni funderar på att lasera det grått? Tack för en mysig blogg! //Linda

  3. Tur att vi alla är olika för den tavlan föll mig inte alls i smaken! Himla trevlig blogg som vanligt!!

  4. Mormors satsbord var jättefint! Snyggt att blanda in lite gamla möbler.
    Ha en fin kväll
    Åsa

  5. Gillar inte den typen av tavla, som mest påminner mig om hötorgskonsten som var populär på 80-talet, inte min grej! Undrar däremot över golvet (som ngn ovan) om det är betsat, oljat, vaxat??

  6. Flinkeste Petra! Du er min aller største inspirasjonskilde på innredningsfronten, og jeg elsker din fine stil i klesveien:-) Holder på å gjøre om stuen akkurat nå, og lurer på om du kan anbefale noen kjempefine bordlamper som du syntes er superfab? Det ville gjort meg veldig glad! Klem fra din trofaste norske bloggleser Stine

  7. Läs texten under bilderna så står det att spegeln kommer från Ikea!:)
    Underbar tavla…tyvärr räcker inte mina väggar till..
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg