ÄNNU EN FAVORIT

.
.
.

IMG_1120-2
.
.
.
Den doftar ju bara såå gott, min senaste parfymförälskelse. Parfymen heter Olene och kommer från Diptyque. Lite ”syrenigt” så där och väldigt feminint. Ännu ett dofttips (det där med dofter är ju väldigt inviduellt men jag älskar denna iaf:)

.

.

.

Todeloooo raringar!

.

.

.
Här ska jag nu slänga mig iväg till Maxi och köpa godsaker till ikväll (hade tänkt att storhandla men det hinner jag nog inte..) Får bli filé, kroketter, tomatsallad och hemmagjord bea ikväll, tröttnar verkligen aldrig på det. Hemmakväll med fredagsmys de luxe och Monica Z-filmen på dvd väntar sen:) Kikar egentligen bara in för att önska er en riktigt riktigt härlig fredagskväll fylld av mys och glädje och kärlek! ”Love is in the air” raringar:)

.

.

.

.

IMG_1129-2

.

.

På hyllan i mitt badrum

.

.

.

See U soon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

11 kommentarer till “ÄNNU EN FAVORIT

  1. Här blir det Modern Family när barnen har kommit i säng. Den är ju verkligen bara såååå rolig och mannen och jag skrattar igenkännande emellanåt.
    Sen laddar jag för examensfest imorgon. Sittande middag med fin cocktailklänning i Uppsala på nation och sen blir det disco all night long. Ska bli så kul att partaja med alla fina klasskompisar.
    Ha en bra kväll.
    Kram Linda

  2. Så snyggt på din badrumshylla!!
    Tittade också på Monica Z filmen men den var uthyrd på ICA så fick bli en annan. Mysig kväll till dig!
    Kram fredrika

  3. Tack för tipset! Ska precis vilken dag som helst kila i väg och köpa en ny parfym för ett Julklapps-presentkort 🙂 Hoppas den finns på Lafayette, då ska jag dofta och se om den är nåt för mig 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg