FREDAGSBUKETTEN

.
.
.IMG_5665-11

.
.

Tadaaa, fredagsbuketten i matsalen! I fina Svenskt Tennvasen har jag placerat  ett fång maffiga stora rosor och knoppiga magnoliakvistar (allt från  Stora torget och där kostade typ 10 kvistar magnolia 100 kr idag. Vilket kap jag gjorde va?:)

.

.

.

.

Tjingeling fredagslovers!

.

.

.

Är humöret på top tjejer? Här är det det för jag har precis tränat (vilken kick det är ändå:) och på vägen hem hade jag den här låten i öronen, en riktig riktig ”fredagshumörsbooster”! Finns det förresten någon som inte gillar Alcazar därute? Berätta då gärna varför för huuur kan man låta bli att älska den här pop-euro-disco-divagruppen:) När jag lyssnar på Alcazar blir jag alltid på bästa humör och jag håller tummarna att de går hela vägen imorgon i finalen.

.

.

Ikväll blir det middag ute har jag bestämt! Och jag vet preciiis var jag vill gå och preciiiis vad jag vill äta (hoppas resten av gänget är med på noterna bara:)

.

.

Ha nu en riktigt skön och mysig fortsättning på fredagen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

11 kommentarer till “FREDAGSBUKETTEN

  1. Håller med tidigare kommentarer; vilken fantastisk torghandel ni verkar ha! Vill också ha det…!
    Trevlig kväll!

  2. Åh vilken bukett! Fredagen blir ju så mycket härligare med färska blommor!

  3. MÅSTE åka till erat torg nån fredag och kolla in blomstren, helt klart! Min stads torg – på andra sidan Mälaren – är dessutom helt ”under construction” om man så säger… Jag är en av dem som inte är speciellt påverkad av Alcazar, de går mig opåverkad förbi. För mig är de mer ”euro-disco-dansband” och jag gillar mer den moderna house och upphottade technomusiken – men ok, jag är 60-talist…. jag har nog inte fattat Alcazar ….. ;=) kram Milla

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg