MÖHIPPAN

”The Bride to be” och mina finaste vänner hade såå mysigt i lördags! Här står jag, H och ”VP” och njuter ljumma vårvindar vid Mälaren tillsammans.

Välkommen första veckan i maj!
Om ni undrar om jag återhämtat mig så kan jag faktiskt berätta att det har jag inte! My God vad jag blir seg efter fest och skumpa nu förtiden! Tur att man inte festar för ofta i alla fall;) Huvudet dunkar, jag är konstant törstig och såå trött, men som sagt det var det värt, för oj vad skoj vi hade!:)

Kidnappning skedde hemma av ett gäng söta spöken!

Senare på kvällen: Bubbel i bubbelbadet med vännerna!

Ännu senare på kvällen: suddigt bildbevis på att jag faktiskt badade!
Under möhippan blev jag så väl omhändertagen och inget jäkelskap skedde alls faktiskt (Tack söta för det!)! Vi badade både inne och ute och det var bara 7 grader i vattnet… Jag som vanligtvis är världens badkruka doppade mig i detta iskalla vatten! Galet! Sen bjöds det på minispa och vi åt alldeles för mycket supergoda delikatesser och drack alldeles för mycket bubbel (ja, främst jag då…) och hade det jättejättemysigt…
Känner verkligen av att  det snart är dags för bröllop och allt som inte har hunnits göras än måste verkligen göras nuu! Tex så är jag på jakt efter söta näbbskor fortfarande, så nu behöver jag er hjälp! Söta bloggisar; var hittar man klassiska finskor i läder till flickor i färgerna creme eller guld som är söta, har rem och inte har klack?? Inga sandaletter utan riktiga fina skor med rundad tå och en rem över foten i storlekarna 22 och 31. Jag har beställt 3 ggr från Childrensalon men det har blivit fel storlek alla 3 gångerna så nu har frakten fram och tillbaka till England kostat mer än vad skorna kostade. Hmmm, inte såå lyckat mao. Börjar faktiskt tvivla på att jag kommer hinna hitta ”de rätta”.
Nej, nu kan jag inte sitta här och fundera över näbbskor länge för nu ska här lagas plättar!
Vi ses!
.

Rekommenderade inlägg