EN KALL BRÖLLOPSDAG?

.-

Snippet & Inkboard, jag verkligen gillar, med färgerna vitt, puder, svart och guld.
(Kan det vara Våra bröllopsfärger?:)
Godmorgon Snöiga Söndag!
Uff -idag snöar det ju – igen… Ursäkta mitt tjat om vädret men vad är detta liksom??? Det är ju snart april – vill inte pulsa runt med jobbiga vinterkläder längre.
Om det fortsätter så här så är ju risken överhängande att det inte hinner tina ordentligt i mark och skog, att havet är iskallt och att vi får en riktigt kylig 8:e maj! Det innebär ju i så fall att jag som brud inte kan nöja mig med en tunn enkel brudklänning och en liten sjal om axlarna, som jag först tänkt, på vår bröllopsdag.
.
Ännu en fin board med guld, svart och vitt. Visst är Cate Blanchett fab, där upp till höger, med sin guldiga klänning och utsläppta hår? Me like…
Jag måste alltså hitta en cardigan eller jacka att ha till min fina klänning, ifall vädret nu sviker. En kappa går bort tror jag. En tunn snygg sommarkappa som matchar en festklänning är det nog svårt att finna. Det funkar nog inte så bra med en bomullstrench eller liknande…
Det som återstår är kanske en liten fin kavaj i  Chanelstil, som denna från Oscar de la Renta, med snygga detaljer…  
(Alla bilderna är från  Net a Porters mycket exklusiva Weddingbutik))…
eller en liten fin tunn fuskpäls som denna underbara ”kaninpäls” från Juicy Couture!(Varför slängde du farmors vita mink mamma??;)
Eller ska jag ha en lite längre lösare cardigan i blankt  material,  liknande denna från Camilla and Mark…
eller en kortare i bolerovariant? Den ovan är supersnygg och kommer från supertjusiga Lanvin (Lanvin=dyrast!)
Vad tycker ni är finast till en lång brudklänning?

Älskar bilden på det här äkta brudparet, taget på en bakgata i New York. Den utstrålar glädje och en slags ”exklusiv enkelhet” som jag gillar! Hon är så vacker i sin moderna klänning och han är superstilig i svart tuxedo med ett riktigt skönt ”smile”! (Tyvärr kan jag inte hänvisa bilden, vet inte var den kommer ifrån!)

Idag har Flisan födelsedagskalas med sina kompisar  på ett stort lekland här i Småstaden. Hoppas småtjejerna får en riktigt rolig eftermiddag tillsammans:)
Hoppas även att din dag blir fin och att det inte snöar där du är!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg