YES YES YES

.
.
.

IMG_2766
.
.

Ovan: 5 helt uuunderbara små valpar i olika kulörer hugger in på middagen. Kan ni gissa vilken som ska bli vår?:)

.

.

.

Bonjour Söndag!

.

.

.

Yes, yes, yes! Skatterna (och jag) är i sjunde himlen!  H fick nämligen ingen allergikänning alls igår och därmed är det klart. Åh vad det känns härligt att vi äntligen ska skaffa en hund. Tycker det är så fint när barn får växa upp med djur och jag har verkligen saknat en hund här i vårt casa. En lagom stor, ruffsig och mjuk och klok och härlig vovve som barnen kan busa runt med på vår gård. Som är som en gosig glad vän och som får vara med dem överallt. Underbart. Så, om ca 3-4 veckor flyttar en ljuvlig liten labaradoodle hem till oss så nu är det bara att googla hundsängar och hundtillbehör för fullt (finns ju så mycket snyggt inom hundvärlden också) och valpsäkra och fixa grindar osv osv till dess. Åh vad himla kul detta ska bli!

.

.

Idag är inte mycket inplanerat och det känns riktigt skönt. Bara en sväng till gymmet för träning och fixa en chiligryta som ska stå och puttra ett par timmar (Carnitas, mmm) är allt som står på schemat än så länge. Tror att det får bli en soft hemmadag helt enkelt. En hemmadag med en maaassa hundprat:)

.

.

Önskar alla bloggisar en fin Söndag!

.

.

KRAM

.

.

.

.

52 kommentarer till “YES YES YES

  1. Vad KUL!!! Jag gissar… svart?? Eller… ljus??! Hahaha, ingen aning, alla übersöta!!

  2. Åh så ljuvliga! Det är verkligen underbart med hundar. Är själv uppvuxen med flera hundar, men hittar inte tiden till att själv ha hund idag. Hur tänker du kring att lämna hunden själv, träna rumsrenhet osv? Alltid intressant att få lite tips och trix hur man kanske kanske kan pussla ihop till att skaffa sig en lite vovve 🙂 I vårt fall hänger det på att i så fall ha en hunddagisplats på vardagarna.

  3. Åh, så söta!! Alldeles bedårande ! Jag känner mig ganska säker på att det blir den lite brunguldiga! Den hade jag själv valt men de är såklart ljuvliga alla! Lycka till!
    Kram från Skåne

  4. Åh, vad mysigt för er! Gissar på svart…. (feng shui. – balans;)) eller så blir det den ljusaste, så syns ju inte håren så väl (om den nu skulle fälla). Lycka till, vilken det än blir:)

  5. Grattis till Vovve! Finns ingen bättre vän 🙂 Haft min Nelson (mellan Pinscher) i snart 10 år och han fick även följa med i min flytt till Paris för 2 år sedan, så nu är han stadsvovve på Paris gator 🙂 Lycka till med allt, ni har en rolig valpperiod framför er.

  6. Myyysigt! Skulle gärna ha hund men med allergiska barn och utan tid så får vi nog hoppa det och jag får nöja mig med att läsa om er istället. Så har ju iofs mormor här en hund som man kan få mysa med ibland så… Tja, gissa är ju svårt, man ser ju inte direkt vilken som kändes rätt.. men den ljusa som syns mest på bilden kanske? 🙂

  7. Grattis, vad kul!
    Jag gissar på den bruna… Perfekt att skaffa valp när man jobbar hemifrån, man passar på att jobba medan den sover 🙂

  8. Grattis så kul.
    Jag tror att den svarta blir er.
    Kul att se allt du ska köpa till den lilla hundvalpen. Blir det en tik?

  9. Åh! Så ljuvligt med en hund! Har själv utslag på både katt, häst och hund men är bara allergisk mot katter och i vissa fall hundvalpar men inte vuxna hundar. Vi har hund i familjen och det går bra 🙂

  10. Jisses vilka bedårande små valpar.
    Jag gissar på den ljusbruna – den hade jag valt om det
    bara handlade om färg och utseende. Men personligheten
    är ju minst lika viktig.
    All lycka till med er nya medlem i familjen.
    Kramis Kamilla

  11. Jag tror ni valt den beig-röda (?) skulle gärna ha en liten hund ,men då vi gillar att resa ,måste jag tyvärr avstå

  12. Själv skulle jag ta den längts till vänster ser helt underbar ut ! trots att man endast ser baksidan, men det räcker för mig . sen tycker jag det är charmigt med kontrasterna , med lite mörkare ton på öronen sagolikt sööööta!

  13. Fick ni välja? Jag tror den svarta. Vilken kennel kommer valpen i från?
    Tarvlig kväll

  14. Så söta! Denna ras används så mycket som vårdhundar pga sitt temperament bl.a.! Grattis till superbra val av ras! Jag tror på cremefärgad eftersom du skrev att det var en annan färgställning än de som norska kungahuset hade! Créme är superfina! Men den guldiga är en härlig färg också! Lycka till!

  15. Stort Grattis till den nya familjemedlemmen. Tror att ni har valt den ljusbruna valpen, söta som socker.
    Vilken lycka dina fina barn måste ha just nu. Det är ju nästan som att få ett nytt syskon, hehe.
    och så ska det blir roligt att gissa namnet sen. 😉
    Kram

  16. Men guuuuuud så mysigt! Vilken gåva att ge sina barn, detta att växa upp med hund. Så fint! Det ger så mycket… trygghet, ansvarskänsla, stolthet (när man fått hunden att göra tricks), ja listan kan göras längre. GRATTIS till barnen och hela familjen.

  17. Åh vad mysigt med en liten ny familjemedlem.
    Tror på den mest ljusa.
    Själv drömmer jag om en liten Toypudel.
    Det är en sådan lycka med ett husdjur och särskilt för barn.
    Lycka till med allt och ser fram mot att följa din berättelse om nykomlingen.
    Grattis!

  18. Underbart, en hund tillför så mycket i ett hem! Men jag hoppas verkligen inte att ni väljer valp efter vilken färg den har – ett djur är långt mer än en inredningsdetalj som ska ’passa’ i hemmets palett. Ta god tid på er att umgås med valparna och välj utifrån temperament och vilken livsstil ni har i familjen. Lycka till!

  19. Så kul att ni kan skaffa hund nu. Förstår att ni blev glada åt det positiva beskedet. Jag tror att ni valt 2:an eller 3:an till vänster. Hoppas ni får en fin dag. Kram Annika

  20. Grattis!! Vår lilla Alfons kom till oss för ett år sedan. Bästa beslut vi tog när vi skaffade en hund. Vår dotter Maja(6år) och Alfons har den bästa relation, lycka att se. Lycka till med ny familjemedlem

  21. naaaaw jag dör vad mysigt!! GRATTIS till er att det fungerade bra, nu är det bara att boa & planera till miraklet kommer hem <3
    Jag gissar ni valt aprikos/crème´n nummer två eller den röda 3.an, det är färger som liksom klär dig 😉
    Kram & fin dag till dig
    //Sessan

  22. Haha, vad rolig du är Sessan:) Ja det ska bli så mysigt och yes, det stämmer! Den mörka gyllenbeiga 3:an är vår lilla pojke<3
    Kraaaam
    P

  23. Men sååå söta! Grattis. Ett tips är att spana in King of Dogs. Sååå fina hundbäddar, filtar, matskålar mm. Finns bl a på Arken Zoo (Erikslund) 🙂
    Kram
    /Vivvi

  24. Åh så bra att allergikännigarna uteblev 😉 Om det ändå skulle visa sig längre fram så finns ett schampo som heter pet-cleanse som man kan schamponera vovven med så tvättas allergenerna bort och det finns också hyposensibilisering och även bioressonansterapi som fungerar jättebra, har en vännina som blev ”botad” från sin kattallergi. Ha det bäst och tack för superbra blogg ! :-))

  25. Härligt! Jag har en underbar cockerpootik som alla faller pladask för. Ser fram emot att följa er resa!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg