KALAS PÅ MUSEÉT

.
.

.IMG_3661-4
.
.

Hallå och välkomna till mitt kalaaas!

(Skatten i ljuvliga kalaskläder från Angels Face i form av födelsdagstisha med  glittersexa (finns alla siffror upp till 9 tror jag), tutu-kjol, guld-diadem och matchande guldballerinor på fötterna)

.

.

.

IMG_3746


.
.

Konstlabbet i Konstmuseét var vår kalaslokal för dagen (eller ja, hela museét blev det till slut:) Perfekt ställe att ha kalas på visade det sig så det rekommenderar jag verkligen till alla som kanske letar ett lite annorlunda kalasupplägg i Västerås.

.

.

.
IMG_3627-2
..

.

IMG_3601-2
..

.

När det är kalas ska det vara ballonger så klart. Maaassa ballonger (jag finner mina med helium på Partyland)

.

.

.

IMG_3617-2


.
.

Och så tårta ås klart:) Hann inte med att göra någon egen och då är det tur att bästa Systrarna Eriksson finns här i vår lilla stad. Ääälskar Systrarna och har gjort sen jag var liten (fick alltid Casablancatårta från det konditoriet när jag fyllde år:) De är så trevliga, bakverken är fantastiskt goda och ni ser ju bara kalastårtan ovan (gjord efter mina önskemål) Jag menar hur söt kan en tårta bli??

.

.

.

IMG_3605-2.

.

IMG_3782-2
.
.

.

Dukningen och Happy Birthdaybanderoll och flaggor och gottepåsar kommer fån Leilas General Store.

.

.

.

IMG_3744

 
 

Efter enormt sockerintag blev det fart på tjejerna och museéts stoora lokaler är ju perfekt för springlekar (tycket de iaf:) Västerås nya museum är bara ett par år gammalt och superfräscht och fint

.

.

.

IMG_3700
.
.

Sen var det dags att pyssla! Det finns en jättestor lokal för barn att skapa loss i på Konstmueét och där fick Bea och hennes gäster vara och ha fria händer i en timme under ledning av konstnären Dan

.

.

.

IMG_3714-2
.
.

På med förkläden och sen var det bara lite klurigt v a d man skulle börja med (det fanns bla återvunnet material för att göra skulpturer och så klart grejjer för målning och lera osv)

.

.

.

IMG_3719


.
.

Bea högg in på en pumps som blev en jättefin fågel som jag tyvärr inte har något pics på:)

.

.

.

IMG_3805-2.

.

Sen skulle det busas ännu mer och det bar iväg till historieutsällningen med alla ballonger!

.

.

.IMG_3739-2

.
.

.

IMG_3812
.
.

Där var det ju också jättespännande då det just nu finns en barnanpassad fin utställning om olika tidsåldrar. Mycket uppskattad den med (och lite längre bort fanns det en tjusig utsällning om mode och fina klänningar och det k a n vara så att ett gäng små yrväder med ballonger överallt rusade runt där med en sväng och k a n s k e några dockor med typ Lars Wallinkskapelser uppställda på ett podie råkade slänga sig i golvet just då bara så där och k a n s k e en viss kallsvettig bloggerska som skyndade efter då snabbt fick resa dessa och försöka piffa till det hela. Det k a n varit så ja:S)

.

.

.

.

.

Tjingeling söndag!

.

.

.

Yes igår var det kalastime för hela slanten (det bästa ever enligt Bea:) och jag hann ju inte kika in! Dagen gick såå fort och det är ju lite fix och trix när man ska vara festfixare Men idag finns det lite mer time för er mina vänner och just nu ligger jag i soffan och ute har vi en strääålande vacker solig dag här i vår lilla stad. Så jag ska strax sätta på mig överdrag och täckjacka och joina resten av la familia där ute med lite friluftsaktiviter ute i snön (typ pulkaåkning:) Skönt att komma ut i friska luften, känns som det har varit alldeles för lite sådant på sistonde!

.

.

.

.

IMG_3684

.

.

Sen lite senare idag blir det nog bio och lilla skatten är sugen på att se den där filmen om Paddington. Är det någon av er bloggisar som sett denna? Verkar så himla gullig och kul:)

.

.

Ha nu en fab eftermiddag så ses vi lite senare igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

15 kommentarer till “KALAS PÅ MUSEÉT

  1. Paddington var en jättebra film tyckte mina godingar på 2, 6 och 11 år. Även mamman skrattade mycket.

  2. Vi så Paddington forrige søndag med vår 6 – åring, riktig kul for både voksne og barn!!

  3. Vilket underbart kalas! Jag har en kille i samma ålder som din Trulle och kalasen har avlöst varandra i många år. Jag beundrar ditt engagemang för Beas barnkalas. Känner att jag börjar bli lite lat på ”äldre dar” :))) Så fint ordnat!! Kul att du berättar om det som gick mindre bra också ( klänningarna) Då gillar vi dig ännu mer! Hur fyller du ballongerna med helium?
    Kram

  4. Jisses vilket fint kalas och så otroligt lyckligt lottad din lilla tjej är. Stort grattis till din lilla tjej och jätte kul att få se alla bilder.
    Idag på http://www.modevarlden.se tipsar jag om det finaste för barnen på Zara Home, missa inte det!
    Kram Johanna

  5. Undrar om det är små el stora storlekar på den underbara kjolen och t-shirten?

  6. Vilket ljuvligt kalas det verkar varit önskar också jag var sex år!
    Ha en fin måndag.

  7. Vilket fantastiskt ställe att ha kalas på! Har aldrig ens tänkt tanken att man kan ha kalas på ett museum, men det såg ju hur bra ut som helst! Nästa helg ska vi köra Batman-kalas här hemma, vår yngste son fyller fyra och han ska ha sitt första barnkalas, har själv önskat och bestämt Batman-teamat! 🙂
    Kram Jenny
    http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg