THE BLOGSPACE

.

.

.IMG_4641-7

 
.
.

Min lilla arbetsplats här hemma! Yes den är baaara min! (eller alla får så klart låna mamsens plats. När den är ledig:) Ny finfin tavla med Brigitte Bardot är från Kyss Johanna (och visas i samarbete med butiken)

.

.

IMG_4637-3

.

.
.

Har äntligen investerat i en ny Mac (Imac) med stoor skärm så att jag kan se bättre när jag jobbar! (har ju bara haft en liten lap tidigare när jag ska driva min lilla sajt)

.

.

.

.

.

Hej Torsdag!

.

.

.

,

Hemma dag idag med jobb, jobb, jobb och valplek! Det är mest att springa ut och in mest hela tiden med vår lilla skrutt:) Men han är jäätteduktig och har redan börjat visa när han vill ut (och så måste jag fixa en hundbur till bilen för den prylen har vi missat totalt! Känner mig ganska så låst när jag inte kan åka någonstans alls med bilen just nu) Sen så är det även stora tvättdagen för skatterna ska iväg till fjällen under sportlovet och då gäller det att allt är rent och framförallt m e d i väskan. Inte så lätt att hitta allt alla gånger här i vårt casa och jag får springa upp och ner från vind till källare med en liten vovve under armen för att ”söka” haha (tror nog att det är fler med barn med expersoner som håller med mig där förresten. Aaalltid är det något som saknas!)

.

.

IMG_4633-7.

..

.

Och i en skön och snyggelsinygg kontorsstol design Eames (min nya snurrstol är inropad begagnad på auktion men i nykick. Likadana fast nya finns bla hos Länna).

.

.

.

Nu ska vi ut på prommis men jag kikar in snaaart med bästa erbjudandekoden!

.

.

KRAM

.

.

.

.

8 kommentarer till “THE BLOGSPACE

  1. Men åh! Fint! Lite annat än röran i min ”blogspace” 🙂 Fast nu har jag städat upp lite faktiskt och köpt några riktigt fina mappar att samla papper i…

  2. Ursnygg kontorsplats! 🙂
    Är stolen skön? Är själv på jakt efter en ny kontorsstol, den jag har idag är helt söndersliten.
    Hoppas du haft en fin kväll!
    Kram Eva
    P.S. väntar med spänning på att du ska visa ert sovrum. 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg