KRISPIGT VÄRRE

.

.

.

IMG_4819-3
.
.IMG_4809-2

.

.

Hittade bara så ljuuvliga blommor i blombutiken sist! Såna där blommor som man blir nästan lite lycklig av ni vet! En Mårbacka och pioner. Eller nää, jag bara skojja, det är ju inte pioner (liite tidigt) utan någon typ av specialranunkel som nästan ut som pioner:)

.

.

.

.

Heeeej Söndag!.

.

.

.

Just nu sitter jag i köket och bloggar medans H står brevid och lagar långkok dvs Carnitas Chili och det doftar helt galet gott. Mmmm. Yes den där chilin är nog bland det godaste som finns. Med het Mangosalsa och guaccamole… Yummi yummie. (ni måste testa om ni inte gjort det. Tusen miljoner godare än vanlig Taco:)

.

.

Idag har jag bland annat städat bland mina kläder (det är en del ) och jag funderar om jag kanske skulle ha en bloppis igen? Vissla till i kommentarsfältet om ni är sugna på en sådan bloggisar. Är ju ganska dumt att det ligger fina plagg här och värmer mina hyllor eller hur? Sen så har det fixats det hemma och varit en sväng till hundaffären för att komplettera med lite sånt som vi saknat här hemma och så har det promenerats och my så härligt det vara att ta en pw runt Småstaden i solen. Ska se till att göra det mycket oftare igen!

.

.

Så ikväll blir det alltså Carnitas och filmtajm (och en Ben & Jerrys Cookie Dough väntar också i frysen. Är det myssöndagskväll så är det;)

.

.

.

Ha en mysig fortsättning på söndagen alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

23 kommentarer till “KRISPIGT VÄRRE

  1. BLOPPIS!!! Lustigt att du tänkte precis det jag hoppades på! Ta en större lokal denna gång bara för sist var det sååå trångt! 🙂

  2. Håller med Catarina – jättegärna bloppis men online, så att även vi som bor i andra länder 🙂 kan vara med. Är du nöjd med din nya ”kappa” i ull från MB – den med grå rand? väldigt snygg, men är den varm nog att ha som uteplagg?
    tack!
    Anna

  3. Jag undrar varifrån den fina stormlyktan/fotogenlampan kommer som står på ditt fina matbord?

  4. Tar gärna receptet på söndagens härliga middag: Carnitas Chili. Tusen tack på förhand.

  5. Tack for altid så fin inspiration. Elsker at se billeder fra dit flotte hjem.
    Dejlige blomster du har købt i dag, hvor stammer den flotte vase fra, du har dem i?
    Mange knus fra Danmark
    Lotte

  6. Jättegärna en bloppis, sjalar, väskor och smycken också! Så kan vi också få chansen som INTE har S och XS! Eller är upp dig ett par storlekar! SKOJAR BARA!

  7. Åh, vilken underbar tävling. Jag hade valt & poster eftersom jag tycker den är en så bra tavla att mixa med andra. Helt enkelt en bra början på en komplett tavelbägg som jag så gärna vill skapa, och hoppas såkllart på tur !! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg