TORSDAGS-SURPRISE

.

.

.

IMG_5827
.
.

Dagens middag visade sig bli en överraskning i forma av en minikräftskiva!

.

.

.

.

God kväll snyggingar!

.

.

.

.

Så skönt att äntligen känna sig som sig själv igen och att vi börjar må bra igen. Nej jag gillar verkligen när mina skatter är sjuka (eller jag själv för den delen) men vilken mamma gillar det förresten;) Efter en dag som jag mest tillbringat läsandes och liggandes (förutom att ex fixa tårta åt ett visst födelsedagsbarn imorgon..) så var det härligt att äta svenska goda kräftor till middag. Åh vad jag älskar skaldjur btw. Alla typer faktiskt. Som ostron, slurp så gott, och musslor (helst i kära Normandie på normandiskt vis med vitt vin och grädde…) och färska havskräftor. Min bästa mat. Med bara citron och majjo. Mmm. Eller varför inte en vitlöksgratinerad hummer, grrrrr, så mumsigt! Eller ex krabb och avocadosallad på La jatte i Paris… Nyttigt och härligt är det. Gillar ni också skaldjur bloggisar? Och vilka är era bästa recept isf? Berätta gärna!!!

.

.

.

Nu blir det mer mat här iform av Tina & Carolina Gynning på Ibiza på 4:an. Såg ni förra veckans sköna avsnitt när hon var hos ”Chippen” i Dubai? (Tina är verkligen så mycket fellgood tycker jag. Glad, sprallig, bubblande, charmigt skånsk, naturlig och 100% härlig:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

8 kommentarer till “TORSDAGS-SURPRISE

  1. Hej! jo, skaldjur är gott, men just nu känner jag avsmak för all lyx och sånt. Tänker på alla flyktingar i världen och då bleknar all lyx och köpande hit och dit. Kram

    1. Håller helt med dig även om det hemska som nu sker faktiskt har hållit på ett bra tag. Förstår änniskors frustration över den stora mängden människor i nöd som måste få hjälp men det är lite sent för fok att vakna nu. I vårt lilla samhälle har 150 syrien flyttat in i tre längre med lägenheter som skulle rivas och ett hem för ensamkommande öppnar i september. Bra så. Men sen då? Ja det lär visa sig. Själv är jag glad att år lilla ort tar emot alla dessa människor och funderar själv på att ev ta emot två ungdomar i hemmet. Köplusten och fredagsmyset fastnar I alla fall i min hals och jag har svårt att tycka att ”livet ska rulla på ”

  2. Ostron är min favvorätt. Gärna 12 stycken i Normandie + ett glas torrt vitt. Heaven! Älskar faktiskt all slags skaldjur. Skaldjurspasta (skaldjur, vårlök, lite chili, fond, grädde) är också gott. Och pizza och risotto…

  3. Skaldjur, gaaah! Skulle kunna äta ihjäl mig! Mums! Kräftor, räkor och moule är mina favoriter. Med en massa härliga tillbehör!

  4. Åh, jag älskar moule frites och spaghetti vongole – så gott! Ostron är OK, men inget jag liksom kan längta efter, utan mer som lyxigt tilltugg till ett glas champagne 🙂

  5. Gratinerad hummer är ju outstandning, Tomattarte med nypillede reijer likaså. Snabbgrillade havskräftor smäller högt också och så förstås sliders på halstrade pilgrimsmusslor. Ailoi, chilimajjo eller en fetaostcreme till är magnifikt. Ups, vad hungrig jag blev nu. Denna lördag blir det Fish&Chips här…..bra fint det med.
    Kram Mia
    http://happyvardag.se/2015/09/05/hostkansla-it-is/

  6. Du har det så fint hos dig och du är så duktig med dina bilder som du lägger ut. Jag är inte alls så duktig på att ta bra bilder till min blogg måste nog träna mera på det. Vill bara ge lite info, jag är återförsäljare eller så fint som det heter nu Independent Forever Business Owner av Forever Living Products…produkter för hälsa och skönthet och alla produkter innehåller Aloe Vera. Jag har i slutet på denna månad en produktvisning mer om det kan man läsa genom länken och där kan man boka upp sig om man vill komma på en visning http://www.nittaivasteras.com/event/forever-living-products-manads-visning/ Du ska ha det så skönt i höstvädret.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg