ÄÄÄNTLIGEN FREDAG!

.

.

.

IMG_6832-3
.
.

Vet ni vad vi har för härligt här i vår Småstad? Jo det kanske ni vet för det har jag ju nämnt flera gånger – vi har en fantastiskt trevlig restaurang nere i hamnen som heter Kajplats 9. Dit går man gärna och äter skaldjur eller om man önskar ex en kalvråbiff (den nomnom vill jag lova) Och har man inte lust att sitta på restaurangen så kan man ju ta med sig ”Dagens Fångst” istället. Då väljer man bara något gotteligott i fiskdisken i köksdelen (i påsen ovan finns det minsann havskräftor och hummer) Såå trevligt och såå gott (och i den andra påsen ligger nybakta surdegsbagetter då jag svängda förbi det lilla stenugnsbageriet i Kopparlunden också:)

.

.

.

.

.

Hello snyggingar!

.

.

.

.

.

Pjuh! N u är jag äntligen hemma igen!:)

.

.

Fullt upp idag med både jobb och sen trevligheter nere på stan som shopping (ska ju på dop imorgon!) och så superlyxig ansiktsbehandling efter det. Oh my så skönt det var … och riktigt välbehövligt (yes jag somnade visst en stund där på britsen:) Ska ju bli bättre på att ta hand om mig själv och skämma bort mig lite mer och ett steg till det är att göra ansiktsbehandlingar regelbundet! Det ställe som det syns först på att man kanske inte mått tip-top är ju huden i ansiktet och då måste man ta tag i det. Och gå och ta massage har jag också börjat med. Mmm. Den här veckan har jag varit på massage två gånger faktiskt, hur himla härligt som helst:)

.

.

Nu ska jag duka fram till middagen här och sätta på härlig musik och tända ljus och öppna en flaska chablis! Piffa med lite nyinköpta snittisar på matbordet, åh jag älskar verkligen fredagsfeelingen. Skaldjur och  hemmamys och sen fimtajm med godsaker.  Det bästa på hela veckan:)

.

.

.

Ha nu en härlig kväll vänner så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

4 kommentarer till “ÄÄÄNTLIGEN FREDAG!

  1. Fredagsmys för oss den här hösten har varit american football eftersom dottern är cheerleader på high school och såklart på plats varje fredag. Friday night lights, alltså! Let´s go Wreckers!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg