KALASAT I STOCKHOLM

.

.

.IMG_7131-2-2

 

.
.

Gårdagens uppstassade Beabus! När man ska på fint kalas så ska man anstränga sig liite extra tycker hon (eller, hm,  mamma;) Hur som helst så var skatten som en liten höstkaramell i nya höstkläder från top till tå (Fuskpäls från Billiebush, klänning från How to Kiss a frog, ormskinnsboots Bisgaard, rosettdiadem Babyshop och tights från Lindex.

.

.

.

.

.

Todelooooo söndag!

.

.

.

.

Vaknar till ännu en tokvacker och solig höstmorgon här i Småstaden! Ska hösten hålla på och vara så här härlig så tycker jag nog att den också får kvala in som en av favoritårstiderna:) Här hemma har vi vaknat sent idag, tack för den sovmorgonen mina 3 älskade morgontrötta skatter + seg vovve, och just nu håller H på att stökar och fixa söndagsbrunch nere i köket (det doftar just nu h i m m e l s k t av hembakta scones, nybryggt kaffe och fräst bacon..) Jag ska också hoppa upp ur sängen nu och dra över mig morgonrocken och kila ner till resten av gänget jag med men jag kikar in till er lite senare igen med fler bilder från gårdagens dop!

.

.

.

Önskar er alla en härlig start på dagen!

,

,

,

KRAM

.

.

.

.

12 kommentarer till “KALASAT I STOCKHOLM

  1. Jösses så otroligt söt. Så fina kläder och vilken prinsessa. Vet precis hur det är, har tre stycken själv!

  2. Nu har inte jag varit in här på ett litet tag men man blir ju sällan om aldrig besviken när man väl kikar in 🙂 Hoppas innerligt att du mår bra och tar hand om dig före allt annat.

    STOR kram från mig

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg