EN HJÄLPANDE MJUK HAND

.

.

.

IMG_2531-2
.
.

Detta, mina bloggisar, är min räddning när det gäller händerna just nu! Den mycket populära handkrämen Hemp från The Body Shop. Vinter = torr luft = torr hud och det speciellt på händerna (Märkte själv att efter att jag fyllde typ 37 är det absolut nödvändigt att ständigt smörja och smörja för att ha smidiga sköna händer)

,

,.

.

.IMG_2543-3-3

.

.

Så när jag fick frågan att i samarbete med The Body Shop prova nya ”Hempen” (som innehåller Hampa) så tackade jag glatt ja. Så här sitter jag idag på kontoret och jobbar just nu med lena tassar (Visste ni förresten att hampaväxten inte behöver några bekämpningsmedel? Och binderhela  4 ggr så mycket koldioxid som träd?)

.

.

.

..
IMG_2526
.
.

IMG_2535
.
.

A och O för en bra handkräm är att den lätt och snabbt smälter in i huden, att den givetvis gör huden mjuk och len och så att den doftar gott och denna kräm doftar verkligen mumsmums. Helt ärligt och helt på riktigt. Och vet ni vad som mer är extra suveränt med krämen i just denna nya upplaga och som är döpt till Change? (förpackningen är skapad av världens mest kända gatukonstnärer, EINE)  

.

.

.

..

.IMG_2498-5-2

.

.
.

Jo det är att för varje såld Limitededition Change Hemp Hand Protector går 20 kr till The Body Shop Foundation. Donationen kommer att gå till att skydda och berika planeten, dess hav, djur och människor. Denna insamling sker genom The Bodys Shop International och målet är att samla in 300 000 pund som fördelas till ideella organisationer världen över. Hur bra som helst och vill ni läsa mer om detta projekt så gå in här.

.

.

.

.

.

Så nästa gång ni ska köpa handkräm – kila in på en The Body Shopbutik (eller netbutik) och köp denna och bidra samtidigt till en vackrare värld.

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

8 kommentarer till “EN HJÄLPANDE MJUK HAND

  1. Det är ju så obehagligt med torr hud vart det än är! Är beroende av oljor och feta lyxiga krämer till händer, fötter och ben! Ska absolut prova denna, men har andra favvisar!
    Avkopplande arbetsplats du har, jättecosy!
    Kram på dig

  2. Jag har handkrämer lite här och varstans runt omkring mig, ett måste för mig!! Bra med tips på ny, för den har jag inte testat.

    Men du Petra, guuud så skönt att höra att du och bebis mår bra! Inte hunnit skicka någon hälsning innan, men såg på insta och blev så orolig. Hoppas du får en lätt sista tid av graviditeten 🙂
    Ta hand om dig,
    Kramis

  3. Får man fråga vilket nagellack du använder och vad färgen heter? Sååå fin färg! Måste testa handkrämen oxå minsann 🙂

  4. Jag fick också med mig denna handcreme hem igår. Brukar ofta använda creme till händerna från Body Shop. Förra året köpte jag en förpackning med 4 i och testade mig fram.

    Jag tyckte när jag kom hem med denna ursnygga förpackning att den känns kladdig vilket jag har så svårt för. Funkar kanske bättre till natten men på dagen behåller jag min gamla.

    Ha en fin lördag.
    Kram Kamilla

  5. Många handkrämer blir lätt kladdiga och känns obehagliga på händerna men just Body shops handkrämer är super! Har aldrig provat denna dock men kanske får göra det 🙂

  6. Hej Kanske en knasig fråga men jag undrar om det är en iphone 6s eller 6s pluss du har? Är i köpartankarna och velar hit och dit:-) Är du nöjd med den?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg