GODMORGONSTILEN DYGNET RUNT

.

.

.

IMG_5908-2
.
.

Ovan: mitt absoluta favoritplagg just nu är en tokelegant robe/kofta (Soft Goat) i mjukaste cashmere som jag fått i present – har nog använt denna nästan varje dag sen lilla Mauritz föddes! Perfekt att svepa runt sig när man känner sig lite så där frussen och öm (och så ett extra plus för att den har mina initialer också:)

.

.

.
IMG_5922


.
.

Gillar broderade initialer på det mesta (drömmer bla om en uppsättning bomullslakan och badlakan från Pottery med mina och H:s) och på mina coola mockatofflor så finns Cecilia Blankens i guld (skorna är från henne)

.

.

.
IMG_5934 copy-2
.

.

IMG_5916-2.
.

.

IMG_5927-3-2

.

.

..

Och jag äälskar godmorgon-pyjamasstilen som lämpligt nog är så inne just denna vår då man mest bara vill glida runt i rymliga mjuka kläder (och det är ingen modetrend jag själv har hittat på jag lovar) Skjortan är från By MB och tunna silkiga byxor från Moss Copenhagen.

.

.

.

.

God Kväll snyggingar!

.

.

.

.

Hoppas ni har det fint! (och åter igen – t a c k för alla era goa kommentarer! Är så himla glad att ni finns. Världens bästa bloggisar<3)

.

.

Här hos oss väntar filmtajm och fruktsallad som H just nu är nere fixar nere i köket (och Mauritsprinskorven är också vaken och pigg och med här i mitt knä i soffan:) Visar en liten vardagens ikväll då det inte är så mycket sådant just nu här på Hofp av förklarliga skäl – allt i garderoben är ju för stort eller för litet… Som nyförlöst vill man ju kunna känna sig fräsch ändå och det är inte det lättaste (man läcker ju bla både här och där!) men jag själv satsar mycket på att just ta hand om huden genom att dricka mycket vatten och att använda sköna braiga krämer och göra hårinpackningar och lite annat sånt där badrumslyxigt varje dag (tar g o d tid på mig i badrummet dessa dagar då det är min egna lilla mammaegotid) Smörjer in mig omsorgsfullt och skrubbar och filar. Även om det kanske inte s y n s så stor skillnad på den lite trötta mammakroppen så känns det iaf bättre:)

.

.

Ha nu en fin kväll (eller det är väl nästan natt nu??) så ses vi imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “GODMORGONSTILEN DYGNET RUNT

  1. Grattis till en fin son och ett fint namn!! Jag undrar bara med stavningen, på något ställe skriver du Mauritz med Z och på andra ställen Maurits med s. Vilken stavning ska ni ha? Ta hand om dig och hoppas att du läker fint! Du inspirerar!

    1. Tack så mycket!

      Oj, har jag skrivit med z? Amningshjärna isf. Det är Maurits med s:)

  2. Oj så fint är det ett samarbete med alla 3? Bra om du är tydlig och inget oförskämt med det vill bara veta! Tack!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg