LILLEBROR HAR FÅTT ETT NAMN!

.

.

.

.

.Untitled-1

.

.

.

Tjingeling söndagsbloggisar!
.
.

.

.

Hur har ni det i ”kylan” alla snäckor!? Såå himla synd att inte sommarvärmen ville stanna, den var ju så himla härlig, men vi får hålla tummarna att den s n a r t kommer tillbaka inte sant:)

.

.

Här hos mig i min bebisbubbla är det lite bättre – tusen tack för all omtanke och söta pepphälsningar (och de psychon som kallar sig för olika namn i kommentarsfältet, fast det är hur lätt som helst att se att ni bara är två stycken, och sen diskuterar med er själva och skriver upprepade, ej publicerade, taskiga inlägg om/till mig kan ju sluta med det pronto tack. Inte läge att kasta skit på en nybliven mamma som redan ligger och jag kommer som ni märker inte publicera era hemska åsikter) Försöker låta bli att tänka för mycket på ond mage och ev framtida op-resultat utan fokuserar på att mysa med den lilla guldklimp som vi fått och som nu också – tadaaa – minsann fått ett namn också! (även ”offentligt”:) Maurits har vi nämligen pratat om ända sen i höstas när vi fick reda på att vi skulle få barn, och vi har gillat det båda två, men vi ville ju liksom känna efter om det verkligen var en liten som passade med det namnet.. Och så är det ju – inget annat namn vi testat de senaste dagarna passar lika bra på vår lillebror här hemma (och han kallas redan för både Moje och Morris:) Så så får det bli, det är verkligen en go och bestämd liten Maurits, och så får liten heta Per efter både morfar och pappa och Love för att han är ett riktigt litet kärleksbarn (och för att storasyster Bea tycker att han ska heta just det:)

.

.

.

Nu är det någon som knorrar och morrar inne i sovrummet hör jag (han låter verkligen som en liten katt) så – got to go!

.

.

Men vi ses snaart igen vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

52 kommentarer till “LILLEBROR HAR FÅTT ETT NAMN!

  1. Vackra namn till vackert barn! ❤️ Krya på dig Petra!! Tyckte det gjorde tillräckligt ont att vara snittad när det läkte när det skulle, kan inte ens föreställa mig hur det känns för dig!
    Kram

  2. Vilket vackert namn 🌹💙
    så mycket hår han har!
    Otroligt så mycket skit folk skriver, klokt att du tar bort och tänker på annat.
    Önskar er en härlig vecka!

  3. Vi tycker att det är ett jättefint namn på en jättegullig liten pojke !

  4. Men åh så gulligt namn och inte så vanligt 💙 Min mellantjej har en liten Morris (tror han faktiskt heter så) i sin förskolegrupp. Och min äldsta son heter oxå Love i tredje namn. Vi (eller framför allt jag, sambon var mer tveksam till just det namnet men gick fajnaly med på att ta det som just tredje namn) tyckte att det passade bra då han kom till efter flera års kämpande med IVF.

    Skönt att höra att du mår lite bättre idag. Och visst är det härligt att dom får sina små personligheter så tidigt i livet haha.

    Njut kvällen med den lille morrisen.

  5. Men vilket fint namn på eran fina pojke:). Vår pojk som idag är 13 år heter Lowe i förnamn fast stavar med W. Skönt att höra att du mår bättre oxå:). Här i Värmlamd skiner solen idag men det blåser ganska kallt så ja värmen vill vi ha snabbt tillbaka:)
    Ha en go kväll!
    // Camilla

  6. Hej,
    Heja dig och din fina familj. Tyvärr kommer det alltid finnas människor som ska vara elaka…kan man inte bara glädjas över att ni har fått en fin och go gosse. Krya på dig!!!❤️💜💚💛💙

  7. Strunta i elakingarna de är bara patetiskta och onda. Njut av din familj och ditt liv.Underbart härligt att se din söta pojke och hoppas du mår bättre snart. Alltid mysigt att kika in!
    Kramar Kamilla

  8. Vilket fint namn på er son! Skönt att du mår lite bättre, varma hälsningar till er allihop.

  9. Så fina namn och så underbart söt han är:)
    Ett tips är att skriva tilltals namnet först i eftersom det står i passet i den ordningen man själv skriver in sitt namn. Jag o maken har haft strul, framförallt när vi åkt till USA men även Asien att man ska fylla i första passnamnet på visumet o det namnet stämmer inte överens med namnet på biljetten där endast tilltalsnamnet är med.. Kanske inte något egentligen men så jobbigt o onödigt strul när man kommer till ett annat land o de undrar varför man inte har samma namn.. Bara ett litet tips..;)

    Kramar

    Hoppas ärret läker snabbt nu!

  10. Jättefint!! Hoppas på snabb bättring så att du kan njuta fullt ut!!

  11. Så fint namn på fin liten bebis😍. Har läst din blogg ett tag och vi blev så sugna på att besöka Gotland, så det gjorde vi sommaren 2013 och vi blev helt fasta. Vi åkte tillbaka även sommaren 2014. Förra sommaren blev det ingen tur och det var verkligen något som fattades. Nu till sommaren ska vi dit igen😍. Vill bara tacka för allt du inspirerar med, vi älskar verkligen Gotland❤️

  12. stort grattis till er fina gosse! Vi funderade faktiskt också på Maurits, men det blev en Elliott, född samma dag som er prinskorv. Snart gått två veckor, men dagarna flyter in i varandra. Tycker du inte också det? Bara att försöka njuta så mycket det går och sova när tillfälle ges, och strunta i att man inte får något annat gjort:) Krya på dig. Kram.

  13. Så känsloladdad att välja namn till någon som man kommer att älska hela livet!

  14. Jättefint namn 😍Är nyfiken på hur det går med Cooper o Lill pojken ? Hoppas du snart mår bättre ☺️Kram

  15. Fina namn! 🙂
    Vi är mitt uppe i namn-funderar-perioden men vi har ett tag kvar att bestämma oss, i september är det dags 🙂

  16. Fint namn på fin kille<3
    Mina barn och min sambo heter inte heller Tilltalsnamnet först, men bara man kommer ihåg att boka biljetter i det namn som står först i passet.
    I julas när vi for till USA (som är extremt noga med att det första namnet i passet står på biljetten), så kändes det märkligt när jag åkte iväg med en Olof (heter Jonathan i tilltal), en Stig (Heter Tommy i tilltal) och en Lars (Heter Tobias i tilltal)… hahaha:D Som att ha en helt ny familj sett till biljettnamnen.
    Själv heter jag mitt tilltalsnamn först, så där är inga konstigheter.

    Ha en härlig måndag, och krya på snittet också:)
    Susanne

  17. Fiiiint! Njut av den lilla nya familjemedlemmen, och ignorera alla konstiga människor. Jag skulle inte ens nämna dom om jag var dig. Syns man inte så finns man inte….ha ha.
    Krya på dig, och ha det bäst!

  18. Vilka fina namn ni valt till lillebror 🙂 Hoppas magen snart blir bra.
    Hade mina lilla Lova blivit en pojk hade han fått namnet Love, men nu blev det en Lova. Fast egentligen är hon en Emil.

  19. Älskar namnet. Vi har också en liten Mauritz här hemma. Min äldsta son heter det i andra namn efter min älskade morfar. Grattis till lill prinsen och hans fina namn. Kram Sanna

  20. Jättefint namn på en jättefin liten kille !!
    Skönt att höra att du är lite bättre,hoppas det fortsätter så <3
    kram,från Monica i Rom

  21. Hej!
    Tack för underbar, inspirerande blogg! Läser ej bloggar så ofta men vilken feelgood här är. Vill ha allt i ditt hem och det är så Nice att läsa allt du skriver. Heja modiga, starka kvinnor!
    Grattis till sonen och ha en ljuvlig tid ( stor just och myste med min sons gamla bebiskläder och ja, det är verkligen en härlighet man får uppleva då) kramis!

  22. Åh så fint namn till er underbart söta lille kille 💙
    Håller tummarna för att du snart mår prima igen! 💕✊🏼✊🏼💕

  23. Grattis och så fina namn! Tips – precis som någon skriver ovan – är att ha tilltalsnamnet först även om det inte blir lika ”snyggt” i ordföljden. Jag har inte det själv och det är problem ibland, framförallt vid resor, så jag funderar på att ändra nu som vuxen – men det är också ett krångel.

  24. Ett helt fantastiskt fint namn, Maurits, som jag aldrig tänkt på. Min lilla heter Lowe och det passar så bra på han, min lilla lovis.

    Hoppas det löser sig till det bästa med allt det tråkiga

  25. Alltaf gaman að lesa bloggið þitt. Til hamingju með yndislega soninn og fallega nafnið hans.

  26. Vilka fina namn de passat så fint ihop!
    Trist däremot med elaka påhopp hoppas det rinner av dig…vi är så många som älskar din blogg och inspireras av den💜
    Skönt att du mår bättre!
    Stor kram till dig

  27. Så fina namn! Det med Love tyckte jag var så gulligt och att det är valt med en extra omtanke, ett underbart litet kärleksbarn ❤️
    Angående de dumma kommentarerna, tyvärr finns det avundsjuka människor överallt. Försök glömma dem, de flesta är normala och bara gläds med er. Låt dem inte ta din tid och energi. Kram

  28. Fina namn, vi hade också Maurits i tankarna för vår äldsta son, släktnamn hos oss men det blev inte det till slut. Det blev dock Love i mellannamn även för oss, mitt absoluta favoritnamn!

    Jag kan hålla med den som skrev ovan om att ha tilltalsnamnet som första namn. Jag har INTE mitt tilltalsnamn först och det ställer till det en hel del.
    Dels har jag rest mycket i Asien på business och blir ofta ifrågasatt pga detta, en gång ville de inte låta mig lämna Singapore….

    Nu bor jag dessutom i Kalifornien och processen här både för uppehållstillstånd, körkort och diverse licenser är en kostsam mardröm pga denna lilla detalj som mina föräldrar såklart inte hade en aning om att de skapade…. Så om lille M möjligen också tänker bli en globetrotter så är det ett tips att ha Maurits först i namnordningen. Fortsätt att krya på dig!

  29. Oj att folk bara orkar, Han s’är en riktig juvel del lille pojken ni fått. Stå på dig och njuuut av denna tiden och krya på dig

  30. Grattis till bebbe å fina namn🎈
    Så oerhört ledsamt att läsa elaka kommentarer, bry dig inte om dem. Till alla er som inte känner till det så är det oftast omföderskor som önskar kejsarsnitt på grund av tidigare traumatiska upplevelser. Så visa ödmjukhet mot era medsystrar🙏

  31. Åh vad fint! Alltihop! Ja, kom ihåg att så många fler uppskattar det du gör, den du är och inblicken du ger oss i ert liv. Blir så sur över ”tröttsamma idioter” som kan strunta i att kika in om det stör dem så. Hoppas det rinner av dig snabbt. Vi övriga ger dej massa ”likes”. Kram kram!

  32. ♡ Fint tilltalsnamn!
    Och tråkigt med psychon som ska ”tycka” överallt! Vad tror de egentligen? Vad förväntar de sig? Överallt finns de där som a l l t i d vet b ä s t…. Och som a l l a bör/ska lyssna på! Förväntar de sig att du (och alla andra bloggare/instagrammare) ska ta till sig deras ”visdom” och säga: ”Ja! Ni har heeelt rätt! Hädanefter ska jag aaalltid rådfråga just ER först för ni är ju bara BÄST!” Eller vad förväntar de sig egentligen? Kan undra om de håller på så på sina arbetsplatser också??? Om jag var sån på jobbet skulle jag bli inkallad till chefen!
    Hoppas snittet snart blir bra!

  33. Åh grattis till er fina söta bebis Vilket fint namn
    Kram ,Teresa
    Bildt

  34. Fina namn! En sak att tänka bara kan ju vara att tilltalsnamnet står först 👍🏼 Har fått heta Gun genom alla upprop, brev m.m. Heter helst Petra som tyvärr är skrivet som det andra namnet!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg