TODELOOOO NYA HOFP

 

img_1128-11

 

HURRAAA!

.

Ä n t l i g e n är min blogg tillbaka och i säkert förvar hos moi igen! Pjuuuh. Det är minsann lite smånervigt idag att överlåta bloggen och ett 7 år gammalt arkiv helt i händerna på ett par nya techkillar… Även om de är superduktiga.

.

Jag har nu lämnat Tailsweep efter många många år (Tack för den här tiden TS!) och bloggar nu för kommunikationsbyrån CUBE. Det är de som håller i allt det tekniska + bloggpr/annonser/reklam och jag är i fint bloggsällskap hos CUBE Känns riktigt kul och spännande med denna förändring och lite av en nytändning! Ojojoj vad jag ska blogga nu haha:) Den förändring ni kommer märka främst, mina söta bloggisar, är väl att House of Philia äntligen har fått stora bilder och det gillar ni väl? Vet att några önskar se detaljer osv lite bättre iaf:)  Och så har jag fått en supersnygg mobilanpassad blogg – d e t var ju verkligen på tiden så här år 2016. Fortfarande är det lite småsaker som ska piffas med (jag ska ju fixa en ny flashig header!) och lite annat smått och gott som ska justeras men jag tycker det ser bra ut! Eller vad säger ni??

.

Nu blir det middagsfix här i form av den gastronomiska upplevelsen – stekt falukorv och stuvade makaroner (och ja jag tycker f a k t i s k t detta är riktigt gott)

.

KRAM

.

.

24 kommentarer till “TODELOOOO NYA HOFP

  1. Alltid kul med förändring =)
    Jag tycker för övrigt också om stuvade makaroner å korv =P

  2. Jättesnygg! Har följt din blogg passivt i många år utan att tidigare lämna några kommentarer. Du är verkligen duktig och en fantastisk fotograf. Gillar stilen och mixen av innehåll, ffa inläggen om inredning.
    För länge sedan hade du ett register som jag uppskattade mycket och verkligen saknar. Kan ju vara en ide att ta upp igen om det är allmän uppdatering på gång. Lycka till i fortsättningen!

    1. ÅH T A C K, vad glad jag blir! Ja kategorier är på gång och kommer tillbaka vilken dag som helst:)

      KRAM

  3. Hej!
    Åååå vad roligt, ser verkligen fram emot att följa den nya bloggen precis så aom jag följt dig dom senaste åren. Ser galet bra ut och vet att det kommer att bli soupeeer!
    Kram Malin.

  4. Jättesnygg men jag får nog skaffa terminalglasögon eller kan texten kanske göras ett steg större som här i kommentarerna? Ett litet önskemål från en som tydligen börjar bli gammal (40+) :-). Förstår om det inte går.

  5. Grattis Petra,jätte snyggt!!Har läst din blogg några år & tycker den är helt underbar,bäst helt enkelt.Så fortsätter att följa & njuter av allt som du delar med dej. Kram/Marie

  6. Jaaaaaaaaa äntligen!!! Superfint och så skönt att kunna läsa texten i bra storlek utan att behöva zooma eller vrida på mobilen! Tack tack tack superbra!

  7. Jättefint Petra!
    Alltid lika roligt att kika in och se vad du hittat på😀
    Så grattis till din nya sida!

  8. Otroligt snyggt! Kul med förändring!
    Du är helt fantastisk🤗
    Bra att arkivet kommer tillbaka, jag läser ofta tillbaka flera år i tiden!
    Stor kram till dig Petra

  9. Hej, ser väldigt snyggt ut! dock vet jag inte om det är min dator eller mina ögon (eller en kombo) som gör din text ganska liten och ganska ljusgrå. För mig är det lite svårt att se.? Texten i kommentarerna är lika ljusgrå men lite större så då går det lättare och när jag nu skriver är den svart och syns superbra. Snygg font förresten och tack för super blogg! kram Katja

  10. Ja, verkligen härligt med stora bilder. Och generellt blev bloggen snäppet luftigare och snyggare. Kul! Ser framemot massa spännande blogginlägg 🙂

  11. Ser jättefin ut! Kul! Men känns som om texten blivit otydligt och ljusare… eller är det bara jag som 40+ som börjar se sämre… Tack för all inspiration!

  12. Fint! Men det där mailobjektet som lurar uppe i högerkant hela tiden är lite irriterande. Inte så ofta man behöver maila, man vill ju läsa 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg