SPORTLOVSVECKA COMING UP

.

Mina ootroligt sportiga skatter sportar lite bordtennis!

.

.

.

Hej Lill-lördagsbloggisar!

.

.

Yes nästa vecka är det dags för sportlov på skolorna här i vår Mälarstad! Hade g ä r n a besökt lite varmare breddgrader denna veckan i år för oj vad härligt det hade varit med sol, bad och värme men det får vi spara till senare (blir en liten chartersväng till Grekland i maj) Nej vi ska och minsann ta och kyla ner oss lite extra så där och tar en sväng upp till kalla snöiga Sälen istället!

.

.

.

Nej vi är ingen sån ”typisk klassisk sportfamilj” med fullbokade helger med matcher och grejer, det ska jag ju inte påstå direkt (och det gör mig absolut ingenting jag lovar;) Mer dans, dans och dans här och kampsort och klättring och sånt.  Och skidor så klart! H kommer från en supergolffamilj så det vore ju lite kul om någon av skatterna blev sugna på det så att de kunde ”hänga med” (jag har aldrig någonsin spelat men gillar preppygolfstilen så jag skulle kunna tänka mig att hänga på klubben i sån golfskärm och pikéklänning). Jag var ju ridtjej och hade egna hästar fram till att jag var 16 men ingen av barnen är intresserade av att rida. Pappa spelade tennis med mig och mina bröder och han försöker dra med barnen till tennishallen med jämna mellanrum (de har alla tre tagit lite lektioner men ingen har fastnat)

..

 

.

Så spelar de hemma-i-källaren-pingis och det tycker de är kul!

.

.

.

Och Moje sitter i sin stol, mycket intresserad av matchen, och får vara linjedomare. Kanske har vi ändå en blivande bollsportare här?? (Då vet jag en förälder som skulle jubla iaf!)

.

.

.

Nu hör jag H i dörren där nere och det är visst dags för middag! Aldrig fel med lite vietnamesisk take-away så här på en onsdagskväll (och med lite gott vitt att dricka till:)

.

.

Ha nu en mysig kväll raringar!

.

.

KRAM

.

.

9 kommentarer till “SPORTLOVSVECKA COMING UP

  1. Jeg har hørt en del på et jazzalbum på Spotify du tipset om her på bloggen en gang, men må har jeg klarer jeg ikke å huske hva det heter og har gitt opp å lete. Har du noen ideer?

  2. Fina bilder! Det är lite lustigt det där vad barnen fastnar för för sporter. De flesta i min och min mans släkt spelar tennis och golf och båda barnen (de är vuxna nu) är introducerade till och har spelat både golf o tennis men ingen har fortsatt att spela. Min dotter hittade min gamla ridhjälm i en flyttlåda när hon var ett år, sedan ville hon sova i den och sen var det bara hästar som gällde. Därefter har vi totat haft 7 egna hästar under många år, nu pluggar hon i Schweiz och rider inte alls. Det blir liksom lite vad det blir med barnens intressen. Ha en fin helg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg