VÄLKOMMEN SNYGGING

.

Numera står något så in där i i vassen snyggt i vardagsrummet! En fåtölj jag tänkt på i å r och i rotting eller canvas eller svart. Nu blev det en taupefärgad PK 22 i lenaste nubuck som hämtades i storstan och den passade som en smäck. Ger en suverän dos med värme..

.

.

Hur tidlös kan en fåtölj bli? Är SÅ glad över denna! En finfin belöning minsann.

.

.

Och som ni märker har jag inte försvunnit från bloggosfären! (Var ju inte inne igår heller!) Jag hade bara otroligt drygt migrän anfall som gjorde mig typ förlamad och sen har det varit busy busy med viktiga möten och så klart bebis grejer så där fick ni svaret på min lilla frånvaro. Angående annonser som jag lägger in, som några av er kommenterade, så är det ju så att jag försööker sprida ut sponsinläggen så bra det går men ibland blir det av olika anledningar helt enkelt en del sådana i rad (Och annonser/sponsinlägg har jag och andra bloggare för att vi tjänar på dem som ni säkert förstår:)

.

.

Nu ska jag och H titta på några avsnitt Luther här! Är helt fast i denna spännande brittiska krimserie där a l l t verkar kunna hända. Rekommenderas!

.

.

Vi ses imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

 

24 kommentarer till “VÄLKOMMEN SNYGGING

 1. Jätte fin !! Såg att du gör reklam på din sida för Yellow corner har för mig att du va så missnöjd med dom när du beställde bilder från dom.

 2. Din hem är magiskt:-) postern mest Kate Moss, är ramen samma storlek som postern eller är den större? Mvh, Evelina

 3. Ett tips är ju att dra ner på antalet annonser… Du måste ju märka att läsarna inte gillar det, eller?

  1. Jag tycker att det är jättetrevlig även med annonser. I synnerhet när du plockar in produkterna i ditt hem som du gjorde sist.

  2. Om man gillar bloggen som helhet så tycker jag att annonser inte är så störande. Ögonen trillar ju inte ut för att man råkar läsa ett reklaminlägg liksom…

 4. Men herregud vilket tjat om dessa annonser? Vad är problemet?!! Stör man sig så mycket på att bloggare lägger upp samarbeten och annonser för att kunna leva på sitt innehåll då kanske man ska sluta läsa, det är väl exakt samma sak i alla magasin och tidningar du köper? Allt är ju reklam idag så varför inte bara chilla, gilla läget och se det positivt istället när det kommer upp ett nytt inlägg, sponsrat eller ej!

 5. Hej! Jag har egentligen inte så mycket emot annonserna, förstår verkligen vikten av dem om man ska kunna livnära sig sin blogg. Men, jag har ett litet förslag, för att kanske ”pleasea” läsarna en smula. Anta utmaningen att under en vecka bara skriva om ”feelgood-grejer” (mat, inredning, vardag, barn, kärlek, utflykter…) utan att nämna något nyinhandlat eller annonser (undantag för inköp: mat). Ett inlägg om dagen utan att uppmuntra till konsumtion. Det vore härligt tycker jag! Allt gott! /Anna

  1. En bra idé. Sedan anser jag att vissa bloggare (t.ex Att vara någons fru) kan ha lika många annonser utan att för den skull kännas som att de ”säljer sig”. När annonsen passar in och blandas ut med mer vanliga och personliga inlägg märker man inte av det på samma sätt. Alla gör som de vill såklart, bara min åsikt.

 6. Galet snygg fåtölj Petra! Älskar färgen! Och annonser..ingen fara för min del. Du gör även de inläggen så fina och så inspirerande och självklart ska du ha betalt för ditt jobb! Jag ser din blogg som ett gratis, flärdfullt magasin som ger mig idéer och uppslag. Emma förklarade det här med bloggares annonser så fint i sin sista ”frukost med Emma”. Kram

 7. Hej Petra!
  Den passar ju finfint där, och snygg färg också!
  Vad jobbigt med migrän, har aldrig haft det men har förstått att det är fruktansvärt:(
  Kram till dig

 8. w o w! Hur snyggt va inte detta då! Vilken inspiration du är, både när det gäller inredning och som bloggerska.
  Står själv i uppstarten att bli ”egen” efter 10 års bloggande på olika plattformer, så jag förstår verkligen vikten av reklam och annonser. Hoppas du mår bättre efter din migrän attack, här har det vabbats hela veckan. Men imorgon är det åter till skola, dagis och jobb för hela familjen. Ta hand om dig, och fortsätt att blogga precis som du gör!

  http://www.bagleborn.se

 9. Din blogg är bäst alltid med eller utan annonser etc. Migrän fy. Stolen M A G I S K!! Kram alla vackra

 10. Hi Petra. I am following your blog since many years and unfortunately I can see that now there is nothing else that commercials. Think about your readers, we are love you and would like to hear the news from your life 🙂

 11. Så snygg!!

  Migrän…nä då kan nan hålla sig för skratt 🙁

  Stör mig inte alls på annonserna. Ibland är det ju förenat med ett bra erbjudande som passar mig och det är ju tacksamt 😉
  Kan ju inte låta bli att undra om alla som gnäller på bloggares annonser har nej tack till reklam på brevlådan, inte lyssnar på gratisversionen av Spotify som har reklampauser, inte lyssnar på kommersiell radio, bara tittar på Svt på tv och inte köper hem roliga magasin (som innehåller ofta väldigt mycket reklam)…bara undrar som sagt 😉 😉

  Ha en fin dag alla 🙂

  1. Betalar för Spotify, lyssnar aldrig på radiokanaler, å handlar aldrig magasin för det är ju bara reklam i dem nu för tiden 😉 eller perfekta reporatge som mest ger ångest å jag önskar jag hade råd känsla.
   Du träffade rätt på alla punkter utom brevlåda, men den högen går rätt till återvinningen, eller som tändmaterial i brasan. Men det ska jag se till att få bort också.
   Jag har under 3 veckors tid, unscribat alla mail som väller in på jobbet. Tror jag är upp i ca 300 st i skrivandets stund. All reklam som vi har idag känns som ett rent övergrepp. Det är överallt. Det går inte att se på tv längre, för det är avbrott i minut och parti. Vilket har gjort att jag tittar mest på Netflix. Å tittar jag på ngn kanal så drar jag av ljudet när reklamen kommer.

   Att bloggare har reklam, är inget konstigt. Men när det nästan bara är sponsrade inlägg, så försvinner känslan tillslut. Då slutar jag titta in. Jag läser ju inte en blogg för att få massa erbjudanden, utan för att jag tycker att bloggen är spännande och gillar att följa personens liv 🙂

   Men alla känner olika. Jag försöker eliminera så mycke reklam som det bara går i mitt liv, för jag är så less på det.

   Mvh Åsa

 12. Wow, det blev så snyggt Petra. Ta hand om dig och fortsätt blogga, du är bara bäst. Trevlig kväll

 13. Så snyggt det blev och så bra den passar in där. Härligt med presenter till sig själv för ett bra jobb, det brukar jag också ge mig 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram Fia

 14. Vart kommer de fina kuddarna ifrån? 🙂 Älskar bloggen och måste säga att du inspirerar! Keep up the good work! 🙂 Kram

 15. Så Luther är bra då? Min man skrek takt ut ”för han var inte sugen på brittiskt” när jag föreslog det i går. Blev Crossing lines i stället. Verkar ganska lovade faktiskt! 🙂

 16. Kanskje du bør prøve hormonspiral?! Den kan hjelpe kvinner som plages, spesielt av hormonutløst migrene!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg