TACK FÖR DET


 


 

 

.

Nybadad Maurits på språng i vårt sovrum i sommarhuset! I sötaste morgonrocken som så klart kommer från Livly (ett svenskt märke som gör galet söta baby/småbarnskläder kan jag berätta för er som kanske inte är mitt i ”småbarnsträsket”:)

.

.

.

Tingeling mes amis!

.

.

.

Här har vi en utvilad bloggerska idag! Moje sov hela natten i ett sträck och det har han inte gjort sen vi kom hit. Han brukar nästan alltid sova hela natten och har alltid gjort så vi har blivit lite bortskämda av plutten. Men det blir väl så när det blir lite miljöombyte och för att han sover i sin resesäng istället för den vanliga sovplatsen hemma i stan.

.

Nu skiner solen här på ön igen och jag ska passa på och ta en liten springtur! Finns inget härligare ställe att springa på än på små knappt använda dammiga vita kalkvägar efter havet. Lite ojämnt iofs pga stenar (och rabbithål när man är i skogen) så man få vara uppmärksam! Och så bra musik i lurarna som ger extra fart och just nu är denna min allra bästa ”sommarlöplåt” haha (Ja det är sant!)

.

.

Ha nu en fin måndag alla så ses vi lite senare!

.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “TACK FÖR DET

  1. Ser en Lars Jonssson planch på väggen i sovrummet. Har Du besökt denna Gotlandskonstnär som gör så underbara oljor, akvareller och litografier+fågelböcker ?

    1. Absolut! Mamma och pappa har flera Lars Jonssonakvareller. Han är superduktig och familjefavoritkonstnär

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg