I annonssamarbete med BABYSHOP

FREDAGSFEELING

.

Liten prins som var så fredagspepp när vi skulle ner och göra stan idag! Det är ju hans och min dag på fredagar och idag blev det kondis och han var en julfin karamell i sina nya kläder. Åh.Som en liten gentleman eller en petit garcon i duffel, manchesterbyxor och sotarmössa – kunde pussat ihjäl honom<3<3<3  Duffeln i ull som finns här och byxorna som finns här är från märket Petit Bateau som jag älskar. Superkvalité och jag har köpt det till skatterna sen Trulle (gör superfina bommulspyjamasar bla – julklappstips) Mössan är en urfin en från Moncler och finns här.

.

.

Heeeej underbara ni!

.

.

Men vilken otroligt mysig dag det är idag, vi har tom fått ett par mm snö – hurrey:) Jag är på allra bästa humör och Moje och jag har varit en sväng nere vi torget och gått på kondis och druckit varm choklad och ätit godsaker, köpt lite nya snittamarylllisar av torghandlarna, lite nya undisar till moi  och nu har vi landat hemma igen här hemma har jag tänt ljus och satt på julmusik (yes min julista så klart) och här ska det strax kokas chokladkola och göras wienernougat med Bea i köket. Härligt härligt. Ikväll har vi inget planerat alls utan ska bara vara hemma och elda och laga riktigt sån feelgoodpasta med räkor, musslor och saffran  – MUMS:)

.

.

Är  ni förresten ute efter festkläder/skor/accessoarer till era raringar? Då måste jag bara tipsa om Babyshops utbud – där finns det verkligen något för alla små festpeppiga prinsar och prinsessor. Kolla bara finingarna ovan: Med hjärtan från How to Kiss a Frog, Dröm med spets från Chloé, tuff med ståkrage och prickar från Mini a Ture, rar i chiffong från Noa Noa, blommig med vit krage från Mini a Ture, sockersöt röd med krage från Livly.

.

Nu är det även hela 25% på alla festkläder med koden FESTIVE hos Babyshop här –missa inte det!

.

.

Ha nu en riktigt fin kväll sweeties!

.

KRAM

.

.

7 kommentarer till “FREDAGSFEELING

  1. Jag har också alltid köpt petite bateau underkläder till mina flickor i frankrike och även dior har fint som vi köper när vi bor i England dom har så gulliga barnkläder med dior logan på och naturligtvis burberry med sin söta ruta på klänningar och linnebyxor och små söta skjortor till pojkar.

  2. En sån söt liten kille du har! Jag längtar nästan tillbaka några år när mina killar var sådär små ……eller inte…..hahaha. Men söt är han! 🙂

  3. Vilken söt liten garcon! Underbara bilder och jag lyssnar också på din jullista på Spotify!
    Kram från Anna i Skåne

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg