I annonssamarbete med LINDEX

INGA LUCIALINNEN DIREKT

..

Happy Lucia mina vänner!

.

.

Nu är det ju verkligen partyseason eller hur! Jul och nyår väntar snaart och så är det ju även diverse fester och middagar och glöggmingel och konserter. Lite mer skoj än en helt vanlig månad och jag tycker iaf det är så himla roligt att få fixa till sig lite extra emellanåt. När jag gör mig partyredo så är ett måste att det ska vara bekvämt och skönt. Snyggt och läckert utan att vara to much om ni förstår vad jag menar. Inte för att jag bryr mig alls om andra tycker det är ”to much” utan mer för att det är ett himla sjå för en småbarnsmamma att hålla reda på djup urringning som fladdrar och kortkort kjol som kryper uppåt och tunnstrumpbyxor och skyhöga klackar på det haha! Så gillar jag ju det klassiska i kombo med en modern twist. Nedan visar jag hela 4 festoutfits som jag iaf tycker är helt suveräna.

.

,

.

Här ser i ett av mina sbolut favoritplagg – ballerinatoppen. Ni vet en riktigt tight lite urringad tröja eller body i svart med ärm till armbågen. En sån med en snygg kjol till är precis alla fina i. Min mamma bodde i just såna här toppar på 90-talet och de funkar precis jämt och alla årtionden. Här har jag gjort den festlig med en riktigt cool paljettkjol och ett maffigt guldhalsband och heltäckande svarta strumpbyxor. Bekvämt var det som sagt! (Lagom höga favoritklackar i mocka som syns på bilderna är från By Malene Birger)

..

Ballerinatop hittar ni här

Kjol hittar ni här

Strumpbyxor hittar ni här

Guldhalsband hittar ni här

.

..

.

 Mer glitter! En liten silvrig enkel klänning suuperskön smickrande modell som funkar jämt. Stort gilla på det. Lite fladder i tyget vid ärmar, byst och rumpa och så ett par riktigt stora blaffiga svarta örhängen för att kaxa till det.

.

Silvrig klänning hittar ni här

Svarta stora örhängen hittar ni här

.

 

.

Är du mer en byxdame? Då har jag världens tips om ett par festliga slacks som v e r k l i g e n sitter som en smäck. Med revärer i blankt tyg och fickor på rumpan som ger den ett litet oumph. Här har jag en svart lite genomskinlig randig top med knyt i ryggen och pingvinärmar som kostar typ ingenting (199 kr) Tycker man den är för avslöjande med bara bh under så fixar du det med en svart body:)

.

Svarta slacks hittar ni här

Svart top hittar ni här

Örhängen med ringar hittar ni här

.

.

 

.

Hej aw med vännerna! Eller glöggmingel med jobbet! Samma slacks som till den svarta toppen men här med randig skjorta  i såna där smickrande goa färger och skönt material och så stora tofsar i öronen till det. Love it.

.

.

Randig skjorta i viskos hittar ni här

Örhängen med tofsar hittar ni här

.

.

Gillar ni mina outfits ovan? Då kan jag berätta att precis allt kommer från Lindex! Så mycket fint kan man hitta där om man letar lite. Inte helt lätt tycker jag alla gånger att hitta godbitarna hos de stora kedjorna (de har ju så mycket kläder!) men de finns där och här har ni några. Jag har strl 36 och S på alla mina kläder på bilderna för den som undrar och de är normala i storlek  (och jag är 169 cm lång och väger 61 kg)

.

.

Picsen ovan är förresten tagna idag så som ni ser så mår jag lite bättre – hurra! Så skönt att dunderförkylningen nu äntligen vänt efter dagar i sängen (Och THANK GOD förresten för solpuder och BUS:)

.

KRAM

.

.

 

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “INGA LUCIALINNEN DIREKT

 1. Ursnyggt! Ska absolut ta mig en tur till lindex imorgon och spana på de svarta byxorna och toppen du hade till!

 2. Beautiful outfits, you look 10 years younger than what you are. Merry Christmas to you and your family.

 3. Så himla fina foton på en väldigt vacker quinna, du kan verkligen få till det där extra! Supersnyggtoch supersnygg!
  / Malin

 4. Hej!
  Fina tips, har köpt de svarta byxorna som var ovanligt fina 🙂
  Är lite nyfiken, hur går det till med sådana här samarbeten? Går du till butiken och väljer ut själv eller får du lämpliga plagg hem att prova ut och välja? Är ganska svårt att se på nätet hur saker verkligen ser ut men här var det snygga bilder.

  1. Jag får handla och välja kläder helt själv och sen får jag betalt via ledande säljlänk. Jag väljer förresten alltid min kläder/inredning osv själv:)

 5. Men fy satan vad snygg du är. Här är man en trist mamma med häng lite överallt och därtill ett brutet knä som bromsar aktiviteten något (gud, så skönt att jag har nåt att skylla på). Hur som helst; tack för inspirationen. Imorgon måste jag släpa mig till aktivitetsbandet.

 6. Åh tack! Vilken fantastisk inspiration. Jag ÄLSKAR att blanda dyrare märken med kläder från de stora kedjorna och tycker att inlägg med kedjekläder är jättekul! Mer av detta! Jag ska genast klicka hem paljettkjolen. Du är så vacker att jag dör!

 7. Kläderna är som vanligt superfina, men läppstiften!!! Speciellt det röda till outfit 3, varifrån?!! Jag behöver!!! 😊

 8. Tack för ett inspirerande inlägg!!
  Superdupersnygga outfits som passar för många plånböcker. Kul att du varvar lite vanliga märken med dyrare 🙂 Starkt gilla på första och andra outfitsen, riktiga ”jag” kläder. Du strålar i alla.
  ..Måste springa till Lindex imorgon.

  Kram

Comments are closed.