LJUVLIG FREDAGSBUKETT

.

Fredag betyder ju fredagbukett inte sant och denna gång blev det denna ljuvliga och skira från nya butiken Blomliv! Tänk att man kan bli så h a p p y över ett fång vackra blommor eller hur?!?

.

.

Todeloooo fredag!

,

,.

Busy busy idag men jag kikar in här en snabbis mellan tandläkarbesök och jobbuppdrag! Ska bli så sköönt med en riktig mysig helg och firande och kalas väntar. Efter mitt uppdrag är klart ska jag och Moje åka iväg här och fixa lite hemligheter (presenter) inför imorgon….och tårta så klart! (Pappan i huset fyller ju hela 44, känn som han. aldrig blir äldre haha? Är väl så när man är gift med någon som är yngre;)

.

.

Men ha en f a b fredag hursomhelst snyggingar så ses vi imorgon!

.

KRAM

.

.

.

Psst! Missade visst att publicera också i farten? Upptäckte det nyss när jag kikade in. Sorry för det vänner men här kommer ett seeent fredagsinlägg hur som helst! Puss!

.

.

5 kommentarer till “LJUVLIG FREDAGSBUKETT

  1. Det är en superhäftig och pampig vas som kräver sin bukett. Flera av de vaser som ses ofta; Balloon, Dagg, Kolonn, kräver riktiga håll-käften-buketter för att det ska bli balans mellan vasens höjd och blommorna. Jag brukar helt enkelt ta med vasen så kan floristen binda något som passar. Svårt om man bara ska ta en promenad på stan såklart…

  2. Jag undrar om du efter egen god smak och tips, kan ge förslag på bästa lunchrestaurangen i Västerås. En lördag är det och vi ska bjuda ut vår syster på lunch!
    Tack för all inspiration på din blogg💗 Ha en fortsatt fin helg!

  3. Så ljuvlig bukett och i den tjusiga vasen ,jag har också den och jag älskar den
    Alla blommor blir så fina i den och jag funderar på att köpa den i svart också

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg