TACK ABBA!

..,

Wow wow WOW men fatta hur stort det är att ABBA släppt hela tio nya låtar varav två släpptes idag?!  De största fansen världen över blir väl helt craazy av lycka nu haha. SÅ bra musik och den här älskar jag, underbart att de kör sitt klassiska ABBA-sound fullt ut men med Anne-Frids och Agnetas mognare röster. Man blir ju nästan lite tårögd eller hur! (Har ni lyssnat?) Älskar ABBA, de var liksom så stor del av ens barndom ändå? Som soundtrack till massa minnen för oss som växte upp på 70-80-talet… Så tusen tack ABBA!

.

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “TACK ABBA!

  1. Vem är Björn och vem är Benny?
    Visst måste man tänka efter än idag?
    Bästa popgrupp någonsin!

    1. Haha, Björn är ju han lite rundare som ser ut som en snäll gosig Nalle-Björn.(Benny ser jo ut som en typisk Benny!:)

      1. Nej, men det är väl tvärtom? 😄 Benny Andersson är rund och go, Björn lite smalare? 😆 hur som, bra nya låtar, härlig comeback!

    1. Oj helt missat detta. Stor händelse även om jag mest tyckte ”ja det låter ju som Abba” och inte så mycket mer 😬 Men Abba är ju Abba så känns ändå som att vara med om något historiskt att ha hört dem när de släpptes.

  2. Björn Ulveus sitter till höger i blått på bilden. Är det inte 2 nya låter dom släpper och resten gamla på sin nya platta?

    1. Kommer åtta eller tio nya låtar utöver de två som finns men på kommande ”turné” spelar de såklart gamla låtar också.

  3. Tyckte inte låtarna var särskilt bra, men ändå fint och rörande att delar bokslutet på sitt fantastiska livsverk med sina fans.
    I still have fäjt in jooo kommer garanterat att bli en ”nu glömmer vi allt gammalt groll och förnyar våra löften-låt.

  4. Ja, TACK ABBA, verkligen! 💕 Sååå himla roligt med comeback och den här låten som du länkar till är helt fantastisk! Älskar även texten! Så glad man blir! Go ABBA! 👍🏻💕💕💕

  5. Känns faktiskt härligt och hoppfullt i denna tid vi lever i att ABBA släpper nytt. Blev rörd att dom äntligen gjort det. ABBA tillhörde min ungdom och man sjöng deras låtar och tyckte dom var så snygga då. Stort TACK ABBA!👌❤️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg