MINA BEHANDLINGAR

REKLAM FÖR DREAM/VÄSTERMALMS PRIVATKLINIK

.

Idag denna stekheta torsdag tänkte jag berätta vilka estetiska behandlingar jag gör! Har ju lovat er som undrat att göra ett inlägg om det så det här är till er och bara er (ni andra får helt enkelt skrolla vidare) Jag skäms inte ett smack för att jag gör dessa och har alltid varit transparent med dem, nu är det ju så vanligt med injektioner så det är nog inte många som går taket längre som det var för 10 år sedan då jag skrev om dessa. Då blev det rabalder kan jag lova men man var väl lite före sin tid hehe (många runt mig som aaaldrig skulle nååågonsin har nu också gjort både ditten och datten så man kan ändra sig:) Vissa behandlingar jag gjort genom åren kan jag inte släppa eller vara utan längre, som muskelavslappnande tex. Känner inte igen mig själv riktigt utan och jag gissar att musklerna kanske vant sig. Vissa behandlingar var inte helt för mig och blev kanske lite för mycket (och vissa gav tom ett sämre resultat än bättre) Några behandlingar återkommer jag då och då för att jag älskar woweffekten.

 

.

.

Det viktigaste, och detta kan man inte skriva om nog många gånger, är att du går till en professionell och duktig behandlare. Nappa inte på billiga erbjudanden utförda av någon som inte kan estetik. För det är detta det handlar om, estetiska behandlingar som kanske ska forma om lite eller tillföra något i ditt ansikte så att du blir ditt finaste fräschaste du. Jag har erfarenhet av många duktiga behandlare och jag vill ha det bästa. Nu går jag till Dr Nadia på DREAM (Västermalms privatklinik som ligger mitt i centrala Västerås) där hon jobbar som läkare (du kan få hjälp med kvinnohälsa & hälsokontroll, akne och hormonprovtagning bla) och utför estetiska behandlingar (kemisk peeling, fillers, PRP, trådlyft etc) Dessutom har hon kostcoachning och EMSZero för tex fettförbränning och muskelstimulering vilket jag själv är jätteintresserad av att prova någon gång.

.

Nadia är väldigt noggrann och duktig och s e r saker. Inte att du måste göra det och det utan mer att ta bort sånt som kanske inte blivit bra eller för mycket. Hon lyssnar och vill förstå precis vad man önskar. Sen kan hon komma med riktigt bra tips också, jag hade inte tänkt på (eller visste)  att det gick att göra fillers i kinden för att snygga till huden under ögat tex.

.

..

 

På kliniken vid ett av besöken den senaste tiden. Lugnt och tryggt med den vackraste mest avkopplande utsikten över Småstaden.

.

.

Här har ni en riktigt trött bild på mig (hej pollenallergi) men här ser ni tydligt de missprydande filler i mitt ansikte som Nadia såg direkt. Jag gjorde nasobialvecken (alltså det vecket som går från näsan ner till munnen) för ca 8 år sedan och jag vet inte riktigt vad filler som injicerades då men det var tydligen något som inte löstes upp med tiden. Det resulterade i att jag fick en bullighet och svullnad  där på ett onaturligt sätt som jag vande mig vid och en mörk skugga vid näsvingarna Även runt mungipan (där jag har mina akneärr) låg det filler som gjorde att det såg stelt och inte helt normalt ut. Sen så gjord jag filler på näsan för ännu längre sen (kanske 11 år sen?) och då fick jag rådet att lägg filler upp mellan ögonbrynen också och det resulterade i en liten klump som aldrig var snygg och som aldrig gick bort. Blev väldigt tydligt när jag kisade med ögonen. Dessa tre områden behandlades nu med Hyalas och nej det var inte en skön behandling direkt men effekten kom verkligen s å snabbt. ALL fillers löstes verkligen upp på dygn

.

.

Jag nu. Vill bara påpeka, åter igen, att jag har mina höga kindben och runda kinder pga genetik och inte pga filler. Fick en konstig kommentar på Insta igår om att jag lurat er läsare och att jag ljugit om detta när jag skrev om mina behandlingar. Filler i nasobialvecken är ju alltså inte filler man gör för att få högre/tydliga kindben. Däremot så blev mina kindben tydligare faktiskt när den där puffghet längre ned på kinden vid näsan försvann. Ja nu syns linjerna runt munnen tydligare men det gör mig inget alls! Har fått en mer naturlig look och en lite annan mimik som är mer jag.

.

,

Det känns som vi går mot en ny tid och man vill verkligen inte se överbehandlad ut. Naturligt fräsch är det som gäller. Inga överdrifter eller svullet pillowface. Mina estetiska behandlingar jag har i ansiktet är idag är alltså:

Hyalift 75 PROactive som är en skinbooster i ansikte och på halsen. Profhilo-liknande men mer potent. Föryngrar, tillför fukt, stramar upp samt återfuktar på djupet och innehåller hyaluronsyra, resveratrol och aminosyror. Ger ingen svullnad utan huden känns helt enkelt fastare, fylligare, jämnare och fräschare.

Muskelavslappande i panna (kan INTE leva utan) Som ni ser på förebilden så har mina ögonbryn en förmåga att åka upp och jag spänner pannan (även om det knappt inte syns i rynkväg) Ger mig migrän och ett spänt utseende. Många tror att botox gör att ögonbrynen åker upp och det gör det kanske på vissa. På mig blir de mer raka och naturliga faktiskt. Så har jag även lite i kråksparkarna och i de där små ”kaninrynkorna” vid näsroten.

Hyaluronfiller under ögat för att minska hålighet och mörka ringar. Inte tear through (alltså filler i tårdiket) utan i själva kinden så att den lyfter lite lite och trollar bort det där trötta. Blev s å himla bra.

.

Hoppas ni som var nyfikna är nöjda med infon. Jag kommer säkert göra något mer också eller kanske något nytt men då återkommer jag med det. Muskelavslappande gör jag var tredje månad och skinbooster gör man oftast i tre steg och sen 1-2 gånger om året ungefär.

.

KRAM

.

.

 

24 kommentarer till “MINA BEHANDLINGAR

  1. Du är verkligen SÅ fin! ❤️

    Bjussigt och fint inlägg av dig. Alltid roligt och uppskattat att få tips, både om vad som kan vara bra och vad man kanske ska se upp med.

    Behöver all snyggskola jag kan få, mer av allt tack! 🙂

    1. Men tack söta söta du, vad snäll du är och vad glad jag blir!🥰🥰

  2. Tack Petra, har längtat efter detta inlägget! Undrar dock om du provat annat som Skinpen (Dermapen) och Hydrafacial. Den sistnämnda ger wow hy, men är ju ingen lång hållbarhet på, mer som en fantastisk ansiktsbehandling.

    Hyalift låter lite som Jalupro som jag tänkt testa.

    Men vad jag verkligen undrar över är din käklinje, det är det mest svårbehandlade utan att ta till kniven. Jag har sett att dina föräldrar har den typiska fallande hakan och käklinjen som de flesta får med åldern. En del lyckosamma har inte de generna. Så eftersom du förmodligen har det i generna med, undrar jag hur du lyckats hålla käklinjen så skarp hittills. Jag är 59, och det var väl egentligen efter 55 jag började besväras av det. Har i övrigt inga rynkor och fin hy (har ju gjort Skinboosters, Prophilo o dyl i flera år). Du är ju bara 51 än så länge!! Men ändå?? Hur gör du? Trådlyft?

    Jätte tacksam för svar.

    Bra tips med fillers under ögat, jag har aldrig velat/vågat tear trough. Ska kolla med min klinik.
    Ha det fint! =)

    1. Vad roligt att du gillade det! Jadå jag har testat Dermapen, också en favoritbehandling sen många år. När det gäller käklinjen har jag inte gjort trådlyft men vill dock inte berätta vilken behandling jag gjort just där (jag har personliga skäl att inte göra det☺️)

      1. Tack för svar! Fast nu blev jag ju ännu mer nyfiken på din behandling av käklinjen! Du berättar såklart bara sånt du vill. Men hoppas du ångrar dig någon gång. Om det är ett nedre lyft hade jag väldigt gärna fått tips om det.

  3. Tack för att du är så generös och delar med dig! Du är verkligen så himla naturligt snygg, ser inte alls fixad ut utan ser så naturligt och fräscht ut. Jag undrar med över din käklinje, har du provat trådlyft?

    1. Vad roligt att du gillar och tack för snälla ord🥰 Nej jag har inte provat trådlyft någon gång☺️

  4. Ser otroligt fräscht ut å inte alls fixat. Det är det som.är snyggt!
    Så fort det slår över på vissa så tänker jag…jisses…fartblind.
    Brynen ser ut som spritpennor. Fransar som en hel matta å fillers så det skriker om hela ansiktet. Läppar som står rakt ut och ser ut som att de ska spricka.
    Nej det är så snyggt när man gör som du. 🥰
    Tack för ett intressant inlägg.🤗

  5. Å va fint! Så fint o naturligt o tack för ett bra inlägg. Önskar dig en fin helg! 😍

  6. Kan du utveckla – Hyalift 75 PROactive som är en skinbooster i ansikte och på halsen. Profhilo-liknande men mer potent.
    Jag har själv provat Profhilo i ansikte och hals men är nyfiken på skillnaden…

    1. Nyare, mer kraftfull, lite annat innehåll och håller längre. Googla om du vill veta mer!☺️

  7. Angående det där på instagram, så blev jag också fundersam, eftersom du skrev där ”Filler i kinder för att få ett litet lyft”. Så jag förstår kommentaren där. Men kanske du menade under ögonen, inte hela kinderna? 🙂

    1. Denne person skrev att hon följt mig länge och jag alltid envist nekat till fillers i kinderna och jag därmed gjort missledande reklam för olika hudvårdsprodukter? När jag alltså fick filler under ögat, alltså inte kindbenen, för första gången och det för bara några veckor sedan och är öppen med det. Hela kommentaren ville få övrigt få mig att framstå som en lögnare och det gillar jag faktiskt inte. Låt mig ha mina kinder, de är ärvda efter min söta mormor.

  8. Ser väldigt fräsch ut. Blir nyfiken på att testa hyalift. Måste googla. Vad gör du för att få så fin färg? Gissar att det inte är ☀️ utan kanske spraytan eller bus?

    1. Det är betakaroten!! S å himla brun man blir när man tar det, du måste prova om du inte gjort. Sen är det lite sol och alltid bus😘

  9. Fast du säger att du inte håller det hemligt men angående käken vill du inte alls berätta..?🤔

  10. Thank you so much for Lifting your Little secrets 😍 You look so amazing and beautiful. and please don ´t be angry about any attack. „Bad news are good news“ and that makes your blog more attractive.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg