ALLSÅNGSPREMIÄR

.

Då var vi ju laddade för lite Allsångpremiär efter en solig dag på stranden! När Allsången drar igång så vet man verkligen att det är SOMMAR på riktigt tycker jag, brukar alltid försöka titta pga tradition och 100% mysfaktor.

.

.

Såå klart lite älskade Kinapuffar till mamsen (det är ju bara jag och Moje som kollar här hemma ikväll)

.

.

Alltså det är så varmt ikväll, fönster på vid gavel och koltrastar som sjunger utanför i pilträden

.

Proffsiga Pernilla W kommer säkert leverera som vanligt! Brukar ni också kolla på Allsången? (Jag kollar alltid live, aldrig på play:)

Ha en riktigt mysig kväll finingar!

.

KRAM

.

.

.

 

 

9 kommentarer till “ALLSÅNGSPREMIÄR

  1. Allsången är jag glad om jag slipper 😆, men Kinasnacks är ju sååå himla gott. 😋😍 Är helt beroende. 🤪

  2. Allsången vill jag också gärna slippa. Ingen tradition för mig alls. Ha det gott i sommarvärmen!

  3. Håller med då är det sommar och jag tkr verkligen att Pernilla levererade förra året och kommer säkert att göra det i år igen. Tyvärr så missade jag premiären igår men får se den i efterhand. Det enda jag önskar är att det inte blir så mycket focus på övriga familjen som det blev förra året men då blev det med lite humor från Pernilla visserligen men kamerorna ville gärna fånga in dom mest hela tiden.

  4. Hej! Å var kommer den silvriga krukan/vasen från? Letar febrilt efter något liknande till vår hall men har inte hittat något. Just nu står blommorna i silvriga champagnekylare 😂🙌🏼 Ha en fin dag!

  5. Men såklart man måste se Allsången och extra bra nu när Pernilla leder (helt klart bästa sen Lasse B). 😊 Hade jordgubbar och glass till så blev det verkligen 100% sommar och mys 😍

  6. Allsång är sommar för mig. Var där på plats igår på Skansen och det var bra! Hon är proffsig och ett energiknippe med full fart och skratt. 🌼

    1. Finns det fler Lena som är negativa? Jag skönjer bara en 🤗
      Rara du….gör ngt du älskar. Sadla om. Du är inte fast ❤️ tro mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg