DET BLÅA TJEJRUMMET

.

En litentitt in till Beas nystädade blåa tjejrum denna torsdag! Man måste ju bara älska känslan av just det, nystädat mmm. Speciellt när det är ett rum som är tonårsrum och kanske inte alltid ”tiptop” (precis som det väl ska vara, tonåringar sover väldigt mycket och plockar undan väldigt lite och detta är sen jättegammalt 🙂

.

 

 

(Om någon undrar över den blå färgen så har jag tagit fram den hos Nordsjö och den  heter den HoP Atlantic. SÅ fin faktiskt)

.

Ikväll har jag  haft alla mina fyra älsklingar samlade här hemma och bjöd på grillade hamburgare till middag och det var såå mysigt – vi har inte setts tillsammans sen pappa fyllde 80 år och vi var på Smådalarö i början av juli och firade! Blir så himla varm i kroppen när vi är tillsammans hela familjen allihopa, fyra barn runt bordet som pratar och skojar och retas och kivas kärleksfullt med varandra. Galet stolt över mina två fantastiska killar och mina två lika fantastiska tjejer<3

.

Annars så har jag faktiskt varit SÅ seg hela dagen, konstigt trött nästan. Hoppas det inte är någon krasslighet på gång bara (typiskt vi skolstarten liksom)  men jag ska hoppa i pyjamasen och krypa ned i sängen nu bums och lyssna på podd, ska bli såå skönt..

 

Vi ses imorgon igen vänner<2

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “DET BLÅA TJEJRUMMET

  1. Väldig fin färg, ger ett lugn tycker jag. Jag blev nyfiken på garderobsväggen få vi står inför fixande i tonåringensrum. Är det moduler från Ikea eller har ni kanske låtit platsbyggd den? Väldigt snyggt att den också är målad i samma färg tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg