SOFTAR I CAMALEONDA

.

Tycker så mycket om vår Camaleondasoffa som står vid burspråket! Den mulliga bulliga formen, den där prefekt svala beigea kulören, det tåliga och väldigt vackra melerade tyget och att det är moduler så den går att variera för det är kul att ändra:)

.

Usch jag mår inte tiptop idag tyvärr! Fryser, har ont i kroppen, snorar och vill bara ta det lugnt inne. Vaknade inte heller på bästa sätt denna söndag – slog upp mina gröna till ljudet av ett ösregn mot sovrumsfönsterrutorna och kom d å på att jag glömt vattenspridaren på… som jag drog igång igår eftermiddag… Och sprang yrvaken ner för trappen i trosorna, drog filten som låg i salongen över axlarna och flaxade krasslig och halvnaken springande ut på gräsmattan i regnet för att stänga av vår vattenspridare. (Vilken s y n:)

.

Nä inte min bästa söndag idag men jag hoppas ni har det bra?

.

Nu – thrillerfilm och Chunky Monkeyglass för moi här och kanske lite fotmassage om jag har tur..

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “SOFTAR I CAMALEONDA

  1. Du är så bra på att beskriva saker som händer dig 🤣👍😍 Lät som en kul syn, mindre kul dock att du känner dig hängig. Och en himla snygg soffa ni har 👌 Krya på dig ❤️‍🩹

  2. Kära nå’n! Stackars dig! Men kul att du bjuder på dig själv i alla lägen. Får tillönska frun i huset snabb och god bättring!
    🌿🌸🌸🌸🌿

  3. Ser oxå gärna mer inredning det har ju inte varit mycket av det senaste tiden och det behöver ju inte vara nytt hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg