CHANGE OF PLANS

..

PHOTOSHOOT INSPIRATION

Smaskig Weddingmoodboard med underbar palett från Style me pretty.

.
Hallå, alla goa, är ni kvar!?!

Jag känner mig usel som lämnat er i sticket hela helgen, men sjuk bebis, sjuk mamma, datahaveri och a lot to do har varit orsakerna till den ofrivilliga frånvaron. Hoppas bara att det finns nån kvar där ute i cyberrymden som hänger med!! 🙂
.
Just nu är det många tankar kring vårt kommande bröllop här hemma. Det har resulterat att det har blivit change of plans! Jag lovar att berätta var och hur, vi ska lova varandra evig trohet, så småningom. Den nya ”planen” är sååå spännande, det kan jag säga just nu…

Dessa highheels är ju bara så l o v e l y!

Är så sugen på ett par riktigt tjusiga Louboutins till den stora dagen. Älskar den röda sulan…

Man har nog inte såå många tillfällen att vädra ett par såna här, i en småbarnsmammas liv, men på mitt bröllop ska jag banne mig ha ett par!

Nu ska det krypas upp under filten i tvsoffan och mysas framför feelgoodfilmen Made of Honor. Vi ses imorgon!

.

Rekommenderade inlägg