FIN PÅ JULAFTON

.

Denna outfit är nog lite mer nyår för mig. Bilder lånade av Tara.

Välkommen första veckan i december!

Idag måste jag ta och åka tillbaka till 3 olika affärer och byta saker som köptes igår till Beas rum och som bara blev såå fel. Gardinerna blev för breda, mattan hade fel färg och lamporna var bara helt enkelt inte rätt. Puh, jag som hade tänkt åka och plocka lärkkvistar i skogen och göra ett jularrangemang i fönstret…

Bjuder idag på fina bilder på julaftonsstylade damer. Min favorit är den med folkloristiskblus, röd kjol och höga klackar. Den passar bäst för julen hemma hos oss. Hur klär ni er på julafton förresten? Liten aftonklänning med höga klackar eller mer en mer casual stil?

.

Så läckert men inte ”Philiastyle”.Lagom tjusigt på julafton tycker jag! Förresten, titta på granen bakom den vackra damen. Visst var det vackert med banden som hänger lodrätt! Kudden från Lexington var riktigt fin den också.

Vilka vackra blommor och vilken fin klänning…Detta är ju egentligen ”jag”! Men på julafton ska det vara festligare än ett par slitna jeans 🙂.Nej, nu sticker jag iväg ut i regnet med Beabus och gör mina ”have to do”..

Vi ses!


Rekommenderade inlägg